Uncategorized

Lucky Lime

ampunut Michelle Tricca

Takki: Reiss | Hame: Reiss | Yläosa: Ann Taylor (vanha kuitenkin erittäin samanlainen täällä ja paljon enemmän alla!) | Kengät: Franco Sarto (rakasta näitä samanlaisia ​​SJP: tä, nämä samanlaiset ja nämä vastaavat) | Monogrammi kaulakoru: Mymonogramnecklace c/o | Ketjulinkkirannekoru: J. Team (samanlainen tässä) | Mansetin rannekoru: Puola: Essie (Fidži)

Vaikka tämä pastellin kalkin sävy ei ole tarkalleen todellinen St. Paddy’s Kelly Green, se on silti tyyppinen sekä merkittäviä ja edelleen teknisesti vihreitä … joten ilmoitan, että se toimii tänään. Tarkastele alla olevia suosikkini, haluatko pyöristää kokoelmasi irlantilaisesta sävystä tai vain rakastaa tätä virkistävää pastellin sävyä. Olen valtava fani tästä kevyestä ympäristöystävällisestä yhdistetystä sekä merivoimien että valkoisten kanssa, kuten täällä havainnollistetaan, joten sisällytin myös muutaman halutun raidallisesta valinnastani kaupassa julkaisuosaston selaushuollusi.

Yksi nopea ehdotus hameesta: Reissillä on tänä keväänä tonni ihania merivoimien kappaleita, samoin kuin pidän erityisesti tämän hameen rakenteesta pariksi perinteisen merivoimien ja valkoisen raidallisen puseron kanssa. Toisin kuin useissa heidän muissa merivoimien lyijykynähameissaan, tämä erityinen hame on kuitenkin tiukka/lyhyellä puolella (etenkin minulle, koska olen pitkä). Joten ostin paljon suuremman koon, joka oli pidempi ja löysämpi minulle ja oli räätälöity. Tämä menetelmä pystyin saavuttamaan paljon toimistoystävällisemmän muodon ja pituuden uhraamatta ihanaa silmukkaa pitsimateriaalia ja satiini-trimmi-yksityiskohtia. Lisäksi vältin siltä, ​​että olisin vetänyt All-Nightin Lavoon. Tehtävä suoritettu.

Hyvää Pyhän Patrickin Päivää!!

P.S. Ei, se ei ole uusi hiustyyli, se oli vain erittäin tuulinen. #Beachfail

Osta viesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *