Uncategorized

Romanian kuvittajat: Alexia Udriste Watercolor Artist

juhlimaan Romanian kuvittajia
Romanialaisille kuvittajille omistettu juhlaviestien sarja jatkuu. Tämä toinen on hauska niille, jotka ovat samoin kuin vesivärit ja akvarellivaikutus. Erityinen nainen, joka hallitsee sekä harjojen, värejä ja vettä, kaikki integroituna on Alexia Udriste.
Alexia Udriste, vesiväriset ArtStalexia on itsetuntoinen freelance-kuvittaja, joka on erikoistunut akvarellimalleihin. Hänen teoksensa ovat arvokkaita, herkät, rikkaat ja leikkisät. Ne toimivat kissoja, kettuja, karhuja, pupuja ja maukkaita kakkuja. Kaikki nämä ympäröivät itseään rikkaalla, herkullisella viheralueella, jotka saavat sinut eksymään niihin. Hänen viestinsä sosiaalisessa verkostossa ovat mahdollisuus kurkistaa hänen elämässään. Jokainen napsautus on ihanteellisessa synkronoituna kuvatyylin kanssa: värikäs, rentouttava, boheemi, rakastava, rauhallinen.

Pääasiassa hän työskentelee tavanomaisten työkalujen kanssa, kynällä tai puhdasta paperilla. Vaikka hän ei ole arka digitaalisesta välineestä, lopullisiin kosketuksiin. Pidän erityisesti tästä työstä, jolla on lautasen typografia, jonka hän teki alueelliselle ravintolalle.
Alexia on osa lukuisia töitä, jotka keräävät lukuisia romanialaisia ​​kuvittajia täsmälleen saman katon alla.
Samanlainen kuin muutaman ikäisensä, hän tyyli julisteita, osallistuu innovatiivisiin kilpailuihin ja työpajoihin. Koska hänen lahjastaan ​​tuottaa upeita kirjakansija, löydät hänet yleensä kirjan lanseerauksista. Hän kuvaa myös akateemisia esitteitä. Lisäksi innokkaana lukijana motivaatiovirtausta kasvatetaan jatkuvasti hänen lukellaan tarinoilla. Hänen työalue on täynnä valoa, kirjoja ja kahta rasvaa kissaa. Pohjimmiltaan se on ihanteellinen lääkkeen tarjottavana tiukkojen määräaikojen kanssa.
Hän on raikasta ilmaa sekä ulkonäköä että kykyjä. Hänen bloginsa osoittaa uskomattoman, vaikka et ymmärrä kieltä. Sinun pitäisi antaa hänen työskennellä puhua puolestaan!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *