category

Äitienpäivä Tshirat

Teimme erityisen valikoiman äitien päivä Tshirat, koska tämä on iso kerta yhdistelmä. Äitienpäivä on päivä, jotta useat ihmiset osoittavat kiitollisuuttaan äideille maailmanlaajuisesti. Ja joissakin tapauksissa mikään ei sano “Rakastan sinua”, parempi kuin t-paita.
Tausta

Äitienpäiväjuhlat voidaan päivittää kevään juhliin kunniaksi Rhean, jumalien äidin, muinaisen Kreikan sivilisaation. Samoin roomalaiset hyväksyivät käytännön omaan pantheoninsa.
Amerikassa edeltäjä oli Julia Ward Howe. Hän kirjoitti äidinpäivän julistuksen “, pyytänyt toimintaan, joka pyysi äitejä yhdistämään maailmanrauhan edistämisessä. Se oli Power-äitien osoitin, kun ne yhdistyvät. Se oli äideistä ja naisista, jotka ryhtyivät tähän päivään. Ei pelkästään äidin ja lapsen äidin joukkovelkakirjalainoja. Kyse oli myönteisistä vaikutuksista, joilla on yhteiskunnalle ja heidän lapsilleen.
1920-luvun alussa tunnusmerkki ja muut yritykset alkoivat myydä äitien päiväkortteja. Lukuisat ihmiset lähettävät edelleen kortteja äidilleen. Mutta jokaisella maalla on oma äitienpäivän alkuperää ja juhlallisia käänteitä. Esimerkiksi Meksikon äidit ovat pilaantuneet koko päivän ruoan, kukkien ja musiikin kanssa. Musiikki sisältää Mariachi-laulajien Serenadin laulun “Las Mañanitas”.
Rakastamme perintöä ja kansanperinnettä, mutta ajattelemme myös, että uudet ikäryhmät edellyttävät uusia reseptejä. Joten äiti saavat T-paidat äitienpäivänä? ja teimme nämä valinnat toivoen, että autamme sinua myös
Äitienpäivä Tshirat Teepblic – äideille ja heidän lapsilleen
Teepurblic, kuten aina, yllättää meidät hämmästyttävän kokoelman äidinpäiväksi sekä äideille että lapsille.

Mothers Day Tshirts DBH:
DesignbyHumans ei menetä mahdollisuutta tehdä meitä erittäin hämmästyttäviä eri malleja

Kippisi kaikille tyylikkäille, Badass, huolimattomalle, trendikkäille ja rohkeille äideille siellä!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *