Uncategorized

Cupcakes Game – Game of Thrones Inspired T -paidat

Game of Thrones -paidat Johnny Cupcakesista
Game of Thronesin uuden kauden lämpö on putkennut ja ymmärrän, että ensi -iltajakso oli melko alhainen suurelle osalle innokkaita faneja. Mutta kuitenkin kritisoit tätä televisio -ohjelmaa, tiedät, että se on yksi parhaimmista sarjoista pienten näyttökirjojen mukautusten historiassa.
Koska sillä on erittäin vahva ja uskollinen fani -kanta, sitä tukevat tavarat tulevat kaikissa muodoissa ja muodoissa. Joten sen lisäksi, että olemme kylmäverisiä juonittelua ja rinnuja, olemme myös t-paitojen faneja (duh!), Jotka ominaisuus alkuperäisellä tavalla, hahmot, meemit tai muunlaiset suunnittelu, joka viittaa Game of Thronesiin . Ja kun se tulee suosikkisuunnittelijalta, jota olemme jatkuvasti esiintyneet blogissa, sitä parempi.
Kukaan muu kuin Johnny Cupcakes ei ole yksi tällainen T-paita, joka on esitelty hänen sivustollaan, ja John Snow -hahmo on suunnitellut oman pullean tyylinsä, jota rakastat. Ja jos olet eläinsymboli-fani, voit myös saada t-paidan, joka voi muistuttaa vain valtaistuimien pelin direwolfia.

T-paidat ovat tavallaan kalliita, mutta ne ovat alkuperäisiä Johnny-cupcakesia ja todennäköisesti ne lopetetaan. Joten hanki omasi, kun varastossa kestää, koska tämä Yhdysvallat on todellinen cupcakes -peli!
Johnny ei tiedä, ettei mitään iso lastensuunnittelu on saatavana myös tarrana:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *