Uncategorized

20 Ympäristöystävällisten omenoiden, ihon sekä terveyden ja hyvinvoinnin

erinomaisia ​​etuja oletko punaisten omenoiden fani? Ehdotamme, että sinun pitäisi, koska se on täynnä rautaa, vitamiineja, ravitsemusta ja immuniteettia parantavia ominaisuuksia.
Mietitkö, onko tämä kaikki hienoa myös “vihreiden” omenoihin? Ovatko he yhtä houkuttelevia kuin punainen kollegansa?

Vihreät omenat ovat totta terveellisiä. Ne tarjoavat sinulle helpotusta useista vaivoista ja pitävät sinut terveinä.
Onko todisteita?
Niitä on paljon. Siksi vaadit ilmoittamaan itsellesi ympäristöystävällisten omenoiden monentoista eduista, kun kyse on ihosta, hiuksista ja kauneudesta terveyden lisäksi.

Ps-ympäristöystävällisiä omenoita kutsutaan myös ‘Granny Smith’ omenoiksi.
Katso:

Mikä on ympäristöystävällinen omena?
Vihreä säteilevä iho. Ihana ja hapan maku. Mehukas sekä kantaa ja erittäin maukasta syödä. Juuri näin haluaisin tiivistää ympäristöystävällisen Applen.
Mikä idea tekee ympäristöystävällisistä omenoista erityisen?

Vaikka heillä on tarvittavat ravintoaineet, kuten kuitu, proteiinit, mineraalit ja vitamiineja, tällä hedelmällä on ”hapan maku”, mikä tekee siitä ainutlaatuisen omenoiden kotitaloudessa.

Ja miksi? Koska ne ovat täynnä enemmän ravintoaineita ja että heillä on enemmän terveys- ja hyvinvointietuja kuin punaiset omenat.

Lyhyesti sanottuna ympäristöystävällisillä omenoilla on:
Vähemmän sokeria
Lisää kuituja
Korkeammat antioksidanttitasot
Enemmän ikääntymistä estävää ja kauneushyötyjä
Ja enemmän vitamiineja kuin punaiset omenat!

Ravitsemusarvot yhdessä kupillisessa ympäristöystävällistä omenamehua?
Kuvaus: Jos haluat tehdä yhden kupillisen ympäristöystävällistä omenamehua, vaadit ottamaan 4 kupillista viipaloitua, kuori-ympäristöystävällisiä omenoita. Myöhemmin tämä on ravitsemus, jonka saat:
Arvot:
Annokset: 1 kuppi
Calorors94Sodium0 mg
Kokonaisrasva0 gpotassium0 mg
Tyydyttynyt0 gtotal -hiilihydraatit0 g
Monityydyttymättömät0 gdietary -kuitu0 g
Monityydyttymättömät0 gsugarit0 g
Trans0 gprotein0 g
Kolesteroli0 mg

Vihreät omenat ravitsemus:
Omenat ovat täynnä ravitsemusta, samoin kuin ympäristöystävällinen omena ei ole poikkeus. Siksi he vaativat sisällyttämistä päivittäiseen ruokavalioon, tai muuten kehosi ohittaa terveyden hyvyyden.
Ravitsemusarvot
Yhdessä (1) keskitasoinen ympäristöystävällinen Apple on seuraava:
Proteiini0,47 gms
Kalorit95
Ruokavaliokuitu4.4 GMS

Seuraava on mineraalien hajoaminen ympäristöystävällisessä omenassa:
Kalium195 mg
Kalsium11 mg
Fosfori20 mg
Magnesium9 mg
Mangaani0.064 mg
Rauta0,22 mg
Natrium2 mg
Rauta0,22 mg
Natrium2 mg
Copper0.049 mg
Sinkki0,07 mg

Jäljitys lukumäärä muita mineraaleja.
Tämä on ympäristöystävällisen omenan vitamiinien pilaantuminen:
A98 -vitamiini IU
B1 -vitamiini (tiamiini) 0,031 mg
B2 -vitamiini (riboflaviini) 0,047 mg
Niacin0,166 mg
Folaatti5 mcg
Pantoteenihappo0.111 mg
B60.075 mg -vitamiini
C8,4 mg -vitamiini
E0,33 mg -vitamiini
K4 -vitamiini mcg

Muita vitamiineja on läsnä pieninä määrinä.

Vihreät omenat kalorit
Kuvaus: Yhdysvaltain maatalousministeriön mukaan yksi 3,5 oz. Ympäristöystävällinen omena iholla sisältää 52 kaloria. 3,5 unssia. Applessa on 48 kaloria, jos syöt sen ilman ihoa.
Tässä on luettelo ympäristöystävällisistä omenaetuista hiuksille, iholle ja terveydelle:
1. Rikas ruokavaliokuitu:
Kuvaus: runsaasti kuitulähde, ympäristöystävälliset omenat auttavat helpottamaan suoliston liikkeitä (jos sen iholla kulutetaan). Se välttää samoin turvotusta ja auttaa nopeaa ruuansulatusta.
Huomaa: Ympäristöystävällisen Applen ruokavaliokuitu on 5 g. Joten syö ”vihreää” omenaa päivässä, jos haluat huuhdella kehon toksiinit ja pysy vapaana kaikenlaisista ruuansulatuksista.

2. Vahvistaa luita
Kuvaus: Mineralirikas! Tämä on ympäristöystävällisiä omenoita. Millaisia ​​mineraaleja ympäristöystävällisellä omenalla on? Rauta, kalium, kupari ja sinkki, jotka ovat tärkeitä luun kehitykselle.
Huomaa: Naisten, jotka ovat vaihdevuosien vaiheessa, tulisi syödä ympäristöystävällisiä omenoita säännöllisesti. Miksi? Koska se auttaa heitä estämään osteoporoosin.

3. Edistää keuhkojen terveyttä
Kuvaus: Ympäristöystävällisen omenan syöminen päivässä vähentää astma-hyökkäyksen mahdollisuuksia, koska siinä on flavonoideja. Kun vertaat ympäristöystävällisiä omenoita punaisissa omenoissa, entisissä (tarkoittaen ympäristöystävällisiä) on anti-asthman vastaisia ​​ominaisuuksia, antioksidantteja ja tulehduksellisia ominaisuuksia.
Huomaa: Ympäristöystävällisten omenoiden syöminen rutiininomaisesti on todettu alentavan keuhkosyöpää sekä kaverilla että naisilla.

4. Auttaa painonpudotuksessa
Kuvaus: Ne, jotka haluavat vuodattaa tuon ärsyttävän rasvan kehostasi-lomakeskuksesi on oikeassa täällä ympäristöystävällisissä omenoissa. Koska ympäristöystävälliset omenat ovat vähäisiä natriumia, sokeria ja rasvaa, lisäävät kaloripalvausprosessia. Auta siten saavuttamaan painonpudotustavoitteesi paljon nopeammin.
HUOMAUTUS: Matala kaloreita sekä runsaasti kuitua, ympäristöystävälliset omenat AZ Alkmaar Paita ratkaisevat Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita nälkäpangasi, etenkin kun otat ne varhain aamulla tyhjään vatsaan.

5. Diabeteksen hienoin
Kuvaus: Kaikille diabeetikoille ympäristöystävällinen Apple on siunaus. Se pitää verensokeritasosi hallinnassa. Ympäristöystävällinen omena, kun se syödään tyhjässä Paris Saint-Germain Paita vatsassa, viivästyy kehon sokerin imeytymistä.
Huomaa: Tiesitkö, FEMAnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *