category

Home pian

Tiedän, että tämä malli odottaa minua kotona; Mielestäni se tuli postitse aivan kuten lähdin (eBay Myyjän Simmons Booksista). Se on outoa täydellinen; Se on kaikki fetishistiset toiveet kuvioon: neliön pääntie, lyhyet kimono hihat, midriff bändi, täysi hame – se on niin parasta olen lähes kauhuissaan tehdä se, niin mitä jos kaikki nämä asiat yhdessä peruuttavat toisiaan? Kuten aika, jonka tein teetä (olin noin kymmenen, mielestäni) ajattelemalla “pidän teetä maitoa, ja pidän teetä sitruunalla, teetä sitruunalla ja maitolla on oltava hienoja!” (Se ei ollut.)

Onneksi tämä pieni tauko ei ole ollut minua (kuten tavallista) yrittää tehdä kaikki mitä pidän, kaikki samaan aikaan. Valitsin vain yhden asian, jonka todella pidät (katsomassa lapseni hauskaa) ja teki sen. Joten mitä jos se liittyy huvipuistoihin (tai kun heitä kutsutaan täällä Floridassa, “nähtävyydet”)? Ja liittää hänet ratsastaa, jotka tekivät minut tietoisesti unfocus silmäni, sitä paremmin ei tuhoa täysin riittämättömiä “turvallisuus” rajoituksia Gibbering Terrorissa? Ja syövät vain asioita, jotka oli paistettu (kahdesti paistettu, jos mahdollista)? Rasvaa huolimatta ja terrorista ja sen jälkeen, kun hän oli kolmen tunnin kuluttua auringossa, että SPF 40 olin Slathering kaikki Arm’s Reachissa oli päättynyt vuonna 2005, tämä pieni matka [osoittautui] yllättävän hauskaa. Joten mitä jos päädyin viettää koko (interminible) kolmea berulipyörää tuijottaen kiinteästi gondolin lattialle ja kehotetaan seitsemänvuotias, jotta hän pysyy istuimensa pitämiseksi? Se tekee hyvän tarinan, eikö? (En aiemmin ollut kauhistunut korkeuksista, enkä vieläkään ole, ainakaan minulle. En välitä, jos * i * kuolee gravity-lain ylikuormituksesta. Kaikkien täytyy mennä jotenkin, Oikea? Mutta todella, todella, todellakaan halua nauttia joku muu menemään tällä tavalla. Erityisesti ei mikään yksilö, jota vietin paljon aikaa ja vaivaa henkilökohtaisesti minun kohdussa.)

Joten huolimatta siitä, että olen todella nautinnut itsestäni täällä tekemässä vain yhden asian kerrallaan, olen valmis menemään kotiin, jatka normaalia semicompevent monitoimittamista ja nähdä, onko tämä ylijäämäinen kuvio yhtä hyvä kuin se näyttää. Jos ei, menen löytämään kuvion, jolla on vain yksi parhaista viidestä fave yksityiskohdista ja keskittyä siihen, että yksi parhaiten voin.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Luulin, että sinun on tunnettava 20, 2007
Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia
Vieras Rant on “Miksi Vintage-mallit ovat niin kalliita?” 17. heinäkuuta 2008With 116 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *