Uncategorized

Summer Staples

Blazer: Tommy Hilfiger | Pellavapaita: Tommy Hilfiger | Housut: Tommy Hilfiger

Ohitimme kevään ja zoomimme suoraan kesäaikaiseen lämpötilaan täällä NYC: ssä, mikä tarkoittaa, että on aika räjäyttää lämpöystävälliset niittejä. Minulle tämä tarkoittaa joustavia kerrospalasia, jotka ovat hengittävänä kosteudessa ulkona, mutta mukavat viileässä ilmastoinnissa. Näytä A: Tämä täydellinen Tommy Hilfiger -paitapaita, jonka nappasin juuri äskettäin Macy’sissa. Ymmärrät, että kerän perinteisiä valkoisia paitoja kuin kenenkään liiketoiminta, mutta tämä on erityinen suositeltava sekä muodossa että yksityiskohdissa – rakasta taskuja edessä sekä nuo metallipainikkeet!

Minun on kerrottava, että nämä norsunluun kapenevat ja jalo-housut (muuten, samoin kuin Tommy Hilfiger Macy’s) ovat aito löytö. Jos olet etsinyt valkoisia housuja aiemmin, ymmärrät, että se on pohjimmiltaan olympiaurheilu. He vaativat oikean leikkauksen (erittäin tiukka valkoiset housut eivät näytä hyvältä kenellekään), mutta myös ne vaativat vuorausta. Minua mystifioidaan pysyvästi kaikki tuotemerkit, jotka tekevät vuoraamattomia valkoisia housuja, jotka voit nähdä läpi. Nämä kaunottaret ovat täydellisiä. Ne ovat täysin vuorattuina, joten ne ovat täysin läpinäkymättömiä, samoin kuin se, että tie yksityiskohdat puolivälissä on täydellinen täydentävä kosketus. Voit poistaa sen, jos haluat käyttää vyötä, olen kuitenkin valtava tuuletin.

Viimeisenä ei kuitenkaan ole, uskon, että bleiserini ansaitsee huudon, koska se on vielä yksi hämmästyttävä löytö. Pidän ehdottomasti valkoisesta putkistosta, pitkästä leikkauksesta ja kaksirintaista napista, mutta olen kuitenkin täysin kulunut totuudella, että se on neulottu. Siinä on uskomattomia linjoja ja kaikki trendikkään bleiserin kiillotus, mutta viihtyisän villapaita. Tämä on todennäköisesti jatkuvaa pyörimistä työviikon aikana, mutta myös tuottaa kappaleen, joka kulkee nopeasti (neulot = ei ryppyjä matkalaukussa!) Ja tekee täydellisestä yläosasta, kun lämpötilat laskee kesäyönä.

Blazer: Tommy Hilfiger | Pellavapaita: Tommy Hilfiger | Housut: Tommy Hilfiger

Kiitos sekä Macy’sille ja Shopstylelle kumppanuudesta tässä viestissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *