Uncategorized

Zombie-kuuluisuudet-Kuuluisten kasvojen toinen puoli

Kaikki tietävät, että kuuluisuudet maksetaan liikaa ja ylimääräisiä, joten ei ole ihme, että kun zombification “virus” levisi ympäri maailmaa, he kärsivät ensimmäiset muutokset- olla joidenkin erinomaisten taiteilijoiden mielikuvituksen armoilla. Tämä zombifioivia kuuluisuuksien suuntaus on tullut erittäin suosittu, ja sitä arvostetaan edelleen sen makabre -tunteensa vuoksi, koska se korostaa uudessa naamarissa erittäin kuuluisia kasvoja, mikä näyttää meille, miltä ne näyttäisivät Undeadilta. Todennäköisesti monet teistä muistavat shokin, kun Michael Jackson julkaisi ”Thriller” -videonsa joulukuussa 1983, ja se oli siitä lähtien vaikuttanut ihmisten kulttuuriin.
Tämä on se! Samalla tavalla Rob Zombie on ollut zombie -addikti, tarkoituksella zomboi itseään ja esiintynyt yleisölle Undead. Vaikka tuloksena olevat kuvat ovat groteskisia, ne ovat myös erittäin humoristisia ja se on oikeastaan ​​koko asia. Ne eivät vain karkeaa, vaan myös hauskaa popkulttuurissa eikä vain. Julkkiksten muuttaminen pelottaviksi hirviöiksi ja mätää zombeja edustaa myös vähän kaatumista julkisessa kuvassaan, jota he yrittävät pitää niin kovasti pitääkseen sen moitteettomina.
Rob Zombieon toukokuu 2007, Topps julkaisi uuden sarjan zombie -teemakortteja nimeltään ”Hollywood Zombies”. Julkkisparodiakorteissa on leuan pudottavaa taidetta uskomattomilla samankaltaisuuksilla All-Star Talent -luettelosta. Voit nähdä lisää täältä, jos sinulla on hauskaa.
Michael Jacksontop zombiesjohnny deppar zombifikaatioprosessi on niin vahva, että edes Jeesus tai hämähäkkimies ei päässyt siitä. Monet näistä zombifioituista hahmoista käytetään ylpeänä t-paitoissa. Tässä on joitain legendaarisia hahmoja, jotka vaikuttivat meihin, etkä todennäköisesti koskaan nähnyt niitä näin: Mikki Hiiri, Marilyn Monroe, Mona Lisa, Britney Spears, Michael Jackson, Spiderman, Jeesus, Che Guevarra, Hitler, Obama tai Abraham Lincoln. Omg, jopa tux linux@! ??#
Zombies T-paidat pinguinonce todella aloit muuttaa julkkista zombiksi, on vaikea pysähtyä vain yhteen. Näin on Mindchies (Indonesia) ja Frédérik Peeters (Sveitsi), jotka loivat kauhujen kuuluisia hahmoja. Löydät Mindchies -tiedostoja, jos haluat nähdä lisää hänen teoksistaan.
Monalisa ja Hitler Zombies Sveitsin graafinen kirjailija Frédérik Peeters on havainnut yli 100 kuuluisaa zombia kuuluisuuksista poliitikkoihin ja kirjoittajiin PortraitsasLivingDeadsissa. Löydät lisää täältä: tai voit tarkistaa hänen sivustonsa löytääksesi lisää asioita hänestä:

”Aion lyödä Netherworldin portit, murskaan ovipylväät ja jätän ovet tasaiseksi ja annan kuolleiden mennä ylös syömään eläviä! Ja kuolleet ylittävät elämisen! ” – Ishtar, Gilgameshin eepos

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *