category

T-paita-tehon meni Fespa Fabric 2011 -tapahtumaan

Joten sinun olisi pitänyt kuulla FSPA Fabric Printing 2011. -nimisestä loistavasta tapahtumasta. Jos pidät graafisesta suunnittelusta ja myös vektoritaiteesta tai tulostamisesta, sinun pitäisi kuulla tästä tapahtumasta. Joten tässä erityisessä järjestyksessä olimme siellä! Kuinka voimme unohtaa tällaisen tapahtuman? Joten otimme ensimmäisen lentokoneen ja matkalla Hampuriin menimme! Meillä oli siellä räjähdys, koska pääsimme lihaan todella uskomattomia ihmisiä ja puhuimme siitä, mitä rakastamme parhaiten: t-paita suunnittelusta. Ok, myönnän, että koko t-paitotiimin joukkue oli läsnä tapahtumassa, vain kaverimme, Adrian, mutta olimme kaikki siellä hengessä. Joten Adrian kertoi meille, että Hampurin ilmapiiri oli kuin Wooohooo, eikä hän koskaan halunnut palata kotiin. Hän oppi muutamia temppuja ja ehdotuksia siitä, kuinka muut ammattilaiset tekevät työnsä. Melko mukava, jos pysyt ja ajattelet sitä. Adrian sanoo, että Hampuri on ehdottoman loistava. Ihanteellinen kaupunki pitää hauskaa ja kerätä fantastisia muistoja. Saksalainen tyyli, eli.
Joten täällä olemme onnellinen siitä, mitä saavutimme, ja siitä, että meillä oli itsellemme vuoden kangastapahtumassa, tämä viittaa FSPA 2011! Sinä näet? T-paita-tehos on päällä ja aikoo pysyä siellä, kunnes se on kuoleva luu!
Tietoja Fespa -kankaasta 2011? Tämän vuoden Fespa-kangas näki yli 3500 tarkistusta kolmen päivän näyttelyn aikana-ilmeinen merkki siitä, että yritys haluaa sijoittaa uusille markkinoille tai sijoittaa uudelleen uusiin tekniikoihin ja sovelluksiin yrityksen kasvun ylläpitämiseksi.
Adrian T-paita-tehtaasta Fespa Fabrict 2011play -pelissä? Tee T-paita-tehtaalta! Ultimate Clipart Fespa Fabrict 2011Adrian T-paita-tehtaasta Fespa Fabric -kadusta 2011 T-paita-tehtaassa Fespa Fabric 2011Adrian T-paita-tehtaalta Fespa Fabrict 2011 -tapahtumassa 2011
0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *