Uncategorized

Pukeutua pukeutua salaattipäivinä ….

Seuraavaksi yhden pukeutua mainonnasta, tämä lähetettiin lisääntyneellä (ei vihannes, kukka!) NYT: stä. (Napsauta kuvaa tarkistamaan tarinan.) Näyttää siltä, ​​että toivotut pukeutumiset, jotka on valmistettu … Salad, sekä Chris March, puku-suunnittelija, teki toiveensa (luu). (Lähdetään hetkeksi, että tuotetta edistettävä on suihkusalaadin kastike. Toivon, että se toimii kuten spraymaali, ei vain näytä ruiskutusmaali, koska nuorten käsite ostavat salaattikastikkeen hyödyntämään vain minua Niin onnellinen en kestä sitä.)

Minun on sanottava, että tämä on paljon paljon parempi kuin taivaallinen mausteet pukeutua, ja jos minulla olisi pääsy, sanoa, useita sata kiloa hylättyjä silkki vihanneksia? Olisin tehdä jotain vastaavaa. (C’mon, uskotko jonkun, joka kumartui tämän puvun yli, tekisi sen seuraavalle tasolle?)

Pidän päällekkäisestä salaatin lehdet hame – keho, olen enemmän “eh”. Myös, en usko, että sinun pitäisi sekoittaa sametti sekä salaatti … Charmeuse olisi ollut paljon parempi valinta. Velvet on talvikangas, samoin kuin vihannekset ovat ehdottomasti kesällä.

Itse asiassa haluaisin tehdä kilomuoton mekko, jolla on frilly ympäristöystävällinen kaulus, syvä punainen violetti olkapäissä, samoin kuin varjostus valkoiseksi pohjalle. Sekä sitten kävisin koko ajan, jolla on henkeni, odottamassa jotakuta “saada se”. Etkö myös syödä naurisille? Tarkoitan, syrjään tehokkaita lapsia? Minä pidän suuresta naurusta.

Okei, yhteenveto: Markkinointipuvut ovat suuria lehdistöä sekä tehdä mukavia blogikirjoituksia. Älä sekoita samettiä sekä salaattia. Kysymys: Kuka syömpää?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia
Salad Daysmarch 21, 2007
Missä piirtää LineJune 16, 2009With 63 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *