Uncategorized

Uusi Wacomista: Bamboo -muste sekä Bamboo Sketch

Wacom Bamboo -muste sekä bambu -luonnos

Graafisen suunnittelijan työkalut ovat arvokkaita.
Ne ovat hänen tyylinsä ja persoonallisuutensa jatke. Taidemaailmassa on softwares, vempaimia tai välineitä, jotka muodostuvat tiettyyn välineeseen, tyyppiseen lähestymistapaan tai tiettyyn kykyyn.
Ammattilaiset digitaaliset taiteilijat ehdottavat uuden tulijalle bambu -tablettia aluksi. Se on jatkuva neuvo, jonka kuulen, lähinnä niille, jotka yrittävät siirtää kykynsä digitaaliseen valtakuntaan.
Wacom on nostanut kuvittajalle omistettujen markkinoiden perustaa. Nämä uudet tuotteet parantavat sen asettamista markkinoilla suunnittelijoiden työpöydällä.
Lyhyesti sanottuna, toukokuussa julkistettiin kaksi uutta viisasta kynää: bambu -muste ja bambu -luonnos.
Bamboo -muste perustettiin yhdessä Microsoftin kanssa, joten se toimii useimpien 10 version aluston kanssa. Se oli erityisesti suunniteltu Windows -mustetyöalueelle ja pystyy toistamaan luonnollisen käsialan ja luonnostelun. Se toimii samoin synkronoituna tarttuvien muistiinpanojen ja bambupaperin kanssa.
Toisaalta bambu -luonnos on suunniteltu erityisesti iOS: lle, hieno kärjen kynä luonnollisen kartoittamiseen sekä piirtämiseen sekä iPadille että iPhonelle. Linkitä vain Bluetoothin ja parin kautta haluamasi WACOM -yhteensopivan sovelluksen kanssa. 16 tunnin akun keston ansiosta kokemus on niin samanlainen kuin kynä ja paperikokemus kuin mahdollista. Ohjelmasta, joka perustuu samoin 2 048 paineherkkyyden tasoon, joka jäljittelee luonnollista säveltämistä ja piirtämistä.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *