Uncategorized

Chermayeff & Geismar: 60 vuotta logosta

Chermayeffin ja Geismarin kunnioittaminen: 60 vuotta logoja
Tänä vuonna logotyylin maailma on menettänyt yhden monista kuuluisista edustajistaan, Ivan Chermayeffistä. Outossa tilanteessa et ymmärrä ketä, joka antaa minun hajottaa sen sinulle todella nopeasti. 60 vuotta sitten tämä mies, Yale -tutkinnon suorittanut, perustivat yhdessä Tom Geismanin kanssa legendaarisen yrityksen Chermayeffin ja Geismarin kanssa. Se päätyi ymmärtämään logojen luojiksi sellaiselle liiketoiminnalle kuin Pan Am, Chase Bank, NBC ja Xerox; kanavat, kuten Showtime ja National Geogrpac; samoin kuin tuotemerkit, kuten Armani Exchange.

Vuonna 1979 Ivan Chermayeff ja Thomas Geismar saivat AIGA-mitalin ja lokakuussa 2014 he saivat kansallisen tyylin palkinnon elinaikana Smithsonianin Cooper-Hewitt, National Style Museum. Vuodesta 2006 vielä yksi suunnittelija, joka liittyi yrityksessä, kumppanina, Sagi Haviv. Logojen lisäksi ne tarjoavat samoin liikegrafiikan ja arkkitehtuurin taiteen kanssa.
Valitettavasti Chermayeff kuoli tänä vuonna 3. joulukuuta. Hän jätti taakse todellisen perinteen, jota todennäköisesti jatkuu sen pysyminen kaksi kumppania.
Tämä on kaveri, joka sanoi: “Se on yleensä kahden kuukauden prosessi, mutta sen on kuitenkin näytettävä, että se kesti viisi minuuttia.” Juuri sitä, mitä palveluksessa kaikki ymmärtävät olevan totta. Vain he ovat tehneet sitä niin tehokkaasti 60 vuotta ja laskeneet.
Kahden uraauurtavan ammattilaisen kunnioittamiseksi Dan Covert of Gown Code tuotti alla olevan videon, jossa on myös viimeinen haastattelu, jonka Ivan Chermayeff antoi. Tyylimaailma on ehdottomasti menettänyt legendan.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *