category

Mekko -muistio: Kevään / kesäaika 2016

Kiitos kärsivällisyydestäsi, kun pukujen muistio lataa! Varmista myös, että tarkastelet opasta koko näytön tilassa napsauttamalla suoraan sivulla !!

Tänään olen innoissani siitä, että voisin näyttää sinulle kevään / kesän 2016 pukujen muistion! Kuten tiedät, viimeisen 30 päivän ajan Instagramissa olen lähettänyt uuden puku päivittäin tiettyyn lämpimän sään tilaisuuteen. Perimmäisenä tavoitteena oli huipentua tämä pukuvimma kattava opas pukeutumiseen jokaiselle keväälle ja kesäaikaan, samoin kuin olen niin innoissani jakamaan tämän oppaan kanssasi tänään!

Kuten ehkä muistat, pyysin sinua täyttämään kyselyn useita kuukausia sitten kertoakseni lisää itsestäsi ja siitä, mitä haluat nähdä täällä muistiossa. Yksi monista asioista, jotka sanoit minulle, oli, että haluamasi vaatteesi (ylivoimaisesti) oli mekot! Tämän palautteen lisäksi aloin uskoa kaikkiin lukijoilta saaneihin sähköposteihin. Jotkut näistä sähköposteista ovat muotoilukysymyksiä tai yleisiä mukavia muistiinpanoja blogista, mutta niin monet niistä ovat erityisiä huolenaiheita siitä, mitä eri tapahtumiin pukeutua. Kysymyksiä, kuten mitä käytän grillaamiseen pomoni talossa? Tai menen mustan solmion hääihin, onko minun käytettävä lattiapituista mekkoa?

Kuten näette, näiden kommenttien törmäys ja monet sinulta saamani sähköpostit johtivat minut 30 päivän 30 puun idealle. Halusin, että jokainen puku esittelee näille keväälle ja kesätilaisuuksille enemmän kuin vain runsaasti melko keväää ja kesäaikataulua, ja niin, että sarja huipentuu resurssioppaan, joka tarjoaa konkreettisia vinkkejä pukeutumiseen Jokaisesta lämpimän säätapahtumasta, johon saatat kohdata-jotain, johon saatat palata, samoin kuin suositukseen kaikki kevät ja kesäaikoja. Tänään olen niin innoissani jakamaan viimeisenä erittäin resurssin kanssasi, kevään / kesäajan 2016 pukeutumismuistioon!

Kiitos kaikille, jotka olette noudattaneet sarjaa koko tämän kuukauden ajan ja tarjonneet niin upeaa palautetta. Toivon, että nautit pukumuistiosta niin paljon kuin nautin sen tuottamisesta, samoin kuin toivon, että se toimii hyödyllisenä resurssina seuraavien monien kuukausien ajan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *