category

Morsiamen äiti: 6 tapaa katsoa parhaansa suurelle päivälle

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Koska morsiamen äiti (tai sulhasen) riittää rikkomaan useimmat koota naiset ulos kylmään hiki. Luultavasti et ole tuskallinen yli asustoa ottaen huomioon, että oma hääpäiväsi. Silti se on virstanpylväs hetki naisen elämässä, kun hänen täytyy katsoa ja tuntea hänen parhaansa.

Vaikka se voi olla morsiamen suuri päivä, se on myös huomattava hetki äiti – toiseksi kaikkein upea nainen siellä. Seuraa huippuluokan vinkkejä navigoimaan päivätyylillä ja varmista, että käännyt päät kaikkiin ihanteellisiin syihin.

Kyse on sopiva

Upea asennuspaikka voi tehdä sinusta ohut ja seistä pitempi, joten älä aliarvioi arvoa, jolla on off-the-telineiden kappaleita, jotka muutetaan sopimaan kehosi.

Jos olet ylhäältä (tai alhaalta) raskas, siirry eroon, jotta saat suuremman hallinnan sopivuudesta. A-line Skater-muodot korvaavat rungon, korostavat vyötäröä ja naamioita suuria lantioita.

Jos epäilet, tunikat ovat yleisesti imartelevat – vain joukkue kantapäähän, jotta he voivat jäädä pois frumpy vyöhykkeestä. ja muista kaksi kultaista sääntöä; Älä koskaan mene liian tiukkaan ja älä koskaan mene liian lyhyt.

Tunne värit

Vaikka voit halutessasi pitää teema morsiamen värimallin kanssa, tietäen, mitkä sävyt pukeutuvat ihonlyöntiin, auttaa sinua kaventamaan vaihtoehtoja.

Pidä eri sävyjä kangasta ihoa vasten nähdäksesi, mikä näyttää parhaiten ihon sävyä vastaan. Jos sinulla on taipumus huuhtelee, ohjata punaisia, vaaleanpunaisia ​​ja koraaleja, jotka vain pahentavat ongelmaa. Sen sijaan kokeile pehmeitä pastellia sinistä ja vihreää, jotka antavat jäähdytyshehku.

Mekko sisäpuolelta

Ota vihjasi ranskalaisista fashionistaista ja mekko sisäpuolelta. Upea asennus alusvaatteet voivat ottaa kiloa sinua ja antaa sinulle tyylikäs siluetti.

Jos vatsasi on ongelma-alueesi, ohjaushousut auttavat tasoittamaan kokkareita ja kuoppia. Hyvin sovitus rintaliivit voivat myös auttaa luomaan myös ohuempi vyötärön illuusio.

40 rinnan jälkeen muuttuu muoto, joten mene sopivaksi häät varmistaaksesi, että käytät oikeaa kokoa – sen jälkeen, kun kaikki huikeat 80 prosenttia naisista käytä väärää kokoa, joka voi johtaa selkäkipuun ja huonoon asentoon.

Ajattele tasapainoa

Lihavoitu tulosteet voivat näyttää tuoreilta ja imartelevan kevään ja kesän häät. Vaikka paljon naisia ​​voi koskea tulosteita, se on helppo käyttää niitä (ilman niitä yllään), kun yhdistät tavallisia kappaleita.

Joukkueen melko tulostaa tavallisella takkilla, pashminalla ja lisävarusteilla, jotka auttavat tasapainottamaan ulkoasua. Räätälöidyt takki lisää myös rakennetta kelluvaan mekkoihin ja housuihin. Jos vihaat kädet, mutta et halua käyttää takkia, pitkä pitsi hihat näyttävät vihjeen ihon, mutta silti pitää sinut peitossa.

Kokeile hattuja

Hatut ovat vuorenvarma tapa lisätä vakavan annos glamouria tahansa Morsiamen äiti asu. Älä kauhuissaan kokeilla erikokoisia hattuja. Yleisenä sääntönä; isompi hattu, paljon enemmän hohdokas asu tuntuu. Fascinators ovat loistava vaihtoehto, jos tuntuman hattu voi olla liikaa vähemmän muodollinen häät.

Flaunt parhaat palat

Vaikka paljon naiset voivat tulla riippuvaisiksi kauan floaty hameet vanhetessaan, ne yleensä näyttävät päivätty ja frumpy. omaksua jaloissa ja nilkoissa, jossa on paljon enemmän räätälöityjä polvipituinen tyyliin. Chic muoto tekee Näytät nuorekas, mutta silti tyylikäs. Vältä nilkka-hihna kengät, jotka voivat tehdä jalat näyttää lyhyempi ja mennä alasti tai kalpea pumppu, joka auttaa venyttää jalat.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *