category

Cotton Bureau Blank – paljon parempia tyhjiä teepaitoja naisille sekä kaveri

Cotton Bureau Blank Kickstarter -kampanja
Puuvillavirasto on blogissamme vakituisia. Ihailemme sekä mainostamme heitä kaikenlaista mahdollisuutta, ellei täällä, sosiaalisessa verkostossa varmasti, osakkeella. Nyt on aika tarjota sinulle päivitys onnistuneesta Tee Paits -markkinasta.
He järjestävät Kickstarter-kampanjan saadakseen tukea heidän selkeisiin tyhjiin T-paitoihinsa!
Markkinoilla on paljon tilaa paljon paremmille aihioille, samoin kuin puuvillatoimisto, joka osallistuu sekä korkealaatuiseen että tyyliin.
Naisten tee -paitoja tietyissä ovat aina olleet ongelma, riippumatta toimittajasta. Vaikuttaa siltä, ​​että kukaan ei ole saavuttanut asiakkaan odotuksia, jotka haluavat heidän olevan korkealaatuisia, suuria kokoja, rehellisiä tuottavia ja ihannetapauksessa valmistettuja Amerikassa, mainitakseni muutamia. Joten toimisto ehdottaa tämän aukon kattamista.

Ensinnäkin, merkittävin ongelma, koot vaihtelevat XS: stä 5XL: ään. samoin kuin se koskee myös kaveria. Ne takaavat olevan paljon parempaa, korkealaatuista, mikä tarkoittaa, että ne ovat erittäin pehmeitä ja mukavia. Naisten muodossa olevat ovat lähellä avaruudesta olevia ihmisiä, kun taas miesten valinta on samanlainen kuin amerikkalaisten vaatteiden tai Bella+-kankaan.

Toiseksi valmistus löytyy Yhdysvalloista, mikä tarkoittaa paljon parempaa korkealaatuista valvontaa.
Viimeisenä ei kuitenkaan vähäisimpänä, ne tarjosivat 100% puuvillaa mustia ja valkoisia, samoin kuin Heather Grayn ja Heather Blackin tri-silmästeitä. Sen lisäksi, että he saavuttivat alustavan tavoitteensa vain 27 tunnissa, joten he siirtyivät seuraavaan vaiheeseen, venyttävät tavoitteet: 60 000 dollarilla he julkaisivat uuden tyhjän teevärin, merivoimien kolmikauden. Näemme, menevätkö he vielä pidemmälle, yhdellä venytysmaalilla 72 000 dollaria.

Jos olet innoissasi tästä puuvillatoimistotuotteesta, älä muista jakaa #BlankByCB: tä sosiaalisessa verkostossa ja tehdä melua paremmasta, koonkysymyksestä!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *