Uncategorized

Dan Mumford Chroma -kokoelma ScreenPrints

Dan Mumford Chroma Collection
Uusi Dan Mumford -työ on juuri lisätty hänen sivustolleen ja se tuntuu jälleen joululta. Aioin ilmoittaa varhaisen pääsiäisenä, mutta ajattelemalla jäämistä kylmää ulkona, joulu sopii hienosti.
Kauppa on täynnä virallisia tulosteita sekä Rickin ja Mortyn, kysymyslady- ja Suspirian kanssa. Nämä ovat näytönjäljet, kaikki allekirjoitetut, kohokuvioidut ja numeroitu. Joillakin on kaksi tai jopa kolme varianttia, joissa on kuuluisa vilkkaat värit, kokoelmaa kutsutaan oikeutetusti Chromaksi.

Kaikki mitä hän julkaisee, on hämmästyttävää ja minulla on täällä hauskaa todisteita täällä:

@DanmumfordDraws ikään kuin @Hamillhimself -työntekijän, kuten työsi, ei riitä, tulosteesi roikkuvat Lucasfilm -toimistoissa, kuten täällä Rebels Reconista nähdään, heidän Internet -yhtenäisnäyttelyssään animoiduista show -kapinallisista. Niin siistiä! pic.twitter.com/8kNDNO51CD
– Turcicus (@Turcicus7) 28. helmikuuta 2018
Tarkistit sen oikein. Hänen ymmärretään työskentelevän valtavien nautintoyritysten parissa, mutta tämä yksityiskohta osoittaa sinulle juuri kuinka arvostettu hän on teollisuudessa. Hänen tulosteensa tarjoavat yleensä melko helposti, joten siirry hänen myymälään nyt huippuluokan popkulttuuria varten.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *