category

50 Määrittää vaatteet – Tee -maa, FAV: n talo

Tee -paitojen markkinat isänmaallisella hyveellä
Aivan kuten Cotton Bureau – T -paitaalustassa, joka edistää teepaitojen suunnittelijoita minimalistisella tyylillä, 50 määrittele vaatteet, jotka kiinnittivät huomioni sen melko laittamattomiin tulosteisiin, jotka toimivat Yhdysvaltojen ympärillä olevien paikkojen olennaisia ​​näkökohtia.
Vuoden 2015 lopussa käynnistetty jokainen TEE -paidat ovat ainutlaatuisen kokemuksen tapahtuma Yhdysvaltojen ympärillä, menetelmäsuunnittelijat näkevät sen. Sitten nämä tuotteet altistuvat yleisölle, ja ihmiset, joilla on samanlaisia ​​makuja, ostavat ne. Arvasit sen – tämä on TEE -paitojen suunnittelijoiden markkinat tarjota vaatteita, samalla kun ne mainostavat heidän mieluummin alueitaan “vapaan maassa”.
Et löydä paljon korkealaatuisia matkailuvaatteita, ei Internetissä eikä offline -tilassa. Se on pohjimmiltaan se, mikä sai alustan omistajat laittamaan tämä työ yhteen. Ymmärrät matkamuistoja, tarkalleen kuinka yleisiä ja persoonattomia ne ovat. Nämä teepaitit muuttavat kaikkea sitä valtavalla tavalla.
Suunnittelijat toimittavat työnsä ja silloin ”kongressin”, sivuston joukkueen arvioinnin ja laittavat sen markkinoille samalla kun huolehtivat ylennyksestä. Kuukauden lopussa taiteilija maksetaan painetusta, joka voi joko edustaa valtiota, maamerkkiä tai minkä tahansa muun matkailukertomuksen osavaltioissa. Jos haluat lisätietoja, tarkista UKK -osio huolellisesti.
Taiteilijoiden osalta parasta on, että sinun on pidettävä tyylien oikeuksia sekä valita tarkalleen kuinka hyödyntää ja mainostaa sitä.
Tässä on nykyinen tyyli, jota tarjotaan kaupassa:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *