Uncategorized

Kalamiinivoide: Charm -edut ja käytöt

Se sattuu olemaan yksi kosmeettisen kaapin rauhoittavimmista ja kasvattavimmista aineosista. Se on kalamiinivoide, joka on kestänyt ajan testin rauhoittaville ja rauhoittaville ominaisuuksilleen satojen vuosien ajan.

Kalamiinemulsio on tyypillisesti vaaleanpunainen sileällä tekstuurilla. Aikaisempaa sinkkiä, jota esiintyy kalamiinivoideessa, käytettiin lankoissa ja sideharsossa sitomaan haavoja. Kalamiinissa esiintyvä sinkkioksidi auttaa parantamaan haava- ja vähäisiä vaivoja nopeammin, ja siksi kalamiinia käytetään laajasti pimplesien ja aknen hoitamiseen. Se on myös erittäin tehokas auringonpolttamien hoidossa. Voiteena oleva glyseriini ja risiiniöljy auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja toimimaan iholla esiintyvien vikojen kanssa. Eri ihmiset ovat käyttäneet kalamiinijauhetta, koska vuosia erilaisiin ihon huolenaiheisiin.

Tämä kalamiinivoide myydään eri nimien perusteella. Yksi suosituimmista kalamiinivoideista on Piramal Healthcare myyvät Lacto Calamine.
Lacto -kalamiinituotteiden käytön kauneushyötyjä
1. Parannettu ihon sävy
Kalamiinilla tiedetään olevan ‘kaoliini’, ainesosa, joka lisää säteilevän ihon kehittämisessä. Kun se on levitetty päivittäin kasvoihin, se tekee työnsä fantastisena kosteusvoidetta, joka etenee ihon sävyn parantamiseksi.
Saman nuotin toimiminen on lakto -kalamiiniklassinen voide, joka ravitsee voimakkaasti ja kosteuttaa ihoa. Se toimii aivan hienosti pohjakerroksena ennen meikin levittämistä. Säännöllisen käytön ansiosta se auttaa myös keventämään tummia pisteitä, pitää ihon hydratoituneena ja aknetonta.

2. Aurinkovoide
Ei tarvitse aina valita ylellisiä aurinkovoiteita, jotka ovat saatavilla hyllyltä UV -säteiden torjumiseksi. Käytä Lacto Calamine Sun Shieldia, joka auttaa suojaamaan ihoa haitallisia UVA/UVB -säteitä vastaan. SPF 30 Pa ++: lla ja E -vitamiinin ravinneilla tämä lakto -kalamiini -aurinkovoide takaa tummien pisteiden ja pigmentin vähentämisen.

Ei vain kasvot, voit myös levittää kalamiinemulsiota käsivarsiisi ennen kuin astut ulos auringossa. Tämä auttaa turvaamaan herkän ihosi auringon ja auringonpolttamasta. Älä unohda, jos unohdat käyttää aurinkovoidetta ja kasvot auringonpolttamiseen vartaloosi. Sitten voit myös levittää kalamiinivoidetta vaurioituneelle alueelle kahdesti tai kolme kertaa päivässä nähdäksesi näkyviä tuloksia.
[SC: Mediad]

3. Arven vähentäminen
Vaivaa punaisia merkkejä iholla? Kalamiinivoide auttaa sinua ravitsemalla ihoa West Ham United Paita ja vähentämällä merkkejä jatkuvalla käytöllä. Voiidetta voidaan myös levittää meikin pohjana, joka auttaa sitä muodostamaan suojakerroksen meikin ja ihon väliin.

6. Myrkyllisille kasveille rauhoittava lääke
Kun iho on kosketuksissa myrkkymurveen kanssa, verisuonet kehittävät aukkoja, jotka vuotavat nestettä ihon läpi aiheuttaen rakkuloita ja kutinaa. Kun jäähdytät ihoasi levittämällä kalamiinia, nämä aukot supistuvat vähentämään tihkuvia nesteitä. Siten kalamiini osoittautuu tehokkaaksi, kun se koskee myrkyllisten kasvien aiheuttamia kutina ja huuhtelevia rakkuloita.
7. Ikääntymisen estäminen
Tässä maailmassa ei ole naista, joka ei ole huolissasi ryppyistä ja linjojen muodostamisesta hänen kasvonsa, Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita eikö niin? Koska meidän kaikkien pitäisi kävellä tällä polulla yhtenä päivänä, miksi et hemmotella ihon uusimistekniikoita.
Yksi tällainen temppukestävä tekniikka on lakto -kalamiinin ikääntymisenestovoide, joka rakentaa ihon lujuutta parantamalla kollageenin joustavuutta.
8. Rasvaton
Rasvallinen huokuinen iho on hankalin käsitellä. Kiirehtiminen tähän onnettomuuteen sen taivaallisilla ominaisuuksilla on rasvaisen ihon kalamiinemulsio. Lacto -kalamiiniöljynhallintavoide sisältää hyviä määriä kaoliinia ja glyseriiniä, jotka helpottavat riittävää kosteutta ja hallitsee ylimääräistä öljyä.

9. Puhdistaja
Liikenneklusterin ja levottomuuden kanssa, jota käsittelemme päivittäin, monet meistä ovat varmasti kohtaavat pimple -kysymyksiä. Valitse lakto Calmine Deep Sanfrecce Hiroshima Paita Cleansing Face -pesu, jotta pöly tukkeutuu huokosiin. Vadelmauutteiden avulla tämä lacto -kalamiini on paras valinta pimplesien vähentämiseen ja tuoreen näköisen ihon saamiseen.

10. Hydraatio
Talvet ovat aina karkeita ihmisille, joilla on äärimmäinen kuiva iho. Tällaisten naisten on välttämätöntä pitää ihon kosteus. Ihon kosteuttamisessa on syytä todistaa lacto -kalamiinin ihon tasapainon hydraatiovoide. Liiteen kaoliini- ja aloe vera -pitoisuus rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja pitää sen hydratoituneena.

11. Kalamiini raskaana oleville naisille
Vatsan ja vatsan kutiava iho on yleinen näky raskaana olevien naisten tapauksessa. Leudollisuudestaan tunnettu kalamiini käytetään paljon enemmän raskauden aikana ilmenevien ihoongelmien hoitamiseen. Muista, että käytät kalamiinivoidetta kutisevaan ihoon raskauden aikana säännöllisesti ja huomata tulokset.
Kalamiinivoide on maaginen juoma, jolla on maagisia ominaisuuksia, joita jokaisen tytön tulisi käyttää ilman taukoa.
Kuvien lähde: Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *