Uncategorized

Kate Paule Ka lasten- Neuroscience Engagement

Herttuatar toi takaisin Paule Ka puku nykypäivän sitoutumista University College London (UCL).

Hän oli yliopistossa tarkistaa sen Neuroscience lab.

Kate tapasi joukkue tutkimuksen neurotieteilijät.

Yksi tutkijoiden on professori Eamon McCrory katsottuna alla vasemmalla. Hän kuvailee tutkimusta keskittyen ”… aikaisin vastoinkäymiset ja käyttäytymisen ongelmia lapsuudessa. Olen erityisen kiinnostunut vaikutus kaltoinkohtelun lasten emotionaalinen kehitys ja tulevaisuuden mielenterveyttä.”

Richard Palmer jakoi videon.

UCL neurotiede tiimi toimii Anna Freud Lasten ja perheiden, organisaation Kate ja William tukevat molemmat. Lehdistötiedote, UCL mukaan yhteistyössä Freudin Center ”UCL on tutkijoiden koulutuksessa ja kliinikot lasten kehitykseen ja mielenterveyden yli 300 opiskelijoiden.”

Kate kuullut Dr. McCrory tiimi puhua ”… .how ne tekevät tiivistä yhteistyötä lasten ja perheiden valottavat sietokyvyn seuraavat aikaisin vastoinkäymisiä.”

Kate osallistui myös pyöreän pöydän kokouksessa tutkijoita ja opiskelijoita.

Lehdistötiedote, tohtori McCrory sanoi: ”Mitä opimme on potentiaalia parantaa huomattavasti lasten elämää ja heidän perheilleen. Olen iloinen ja todella kunnia, että Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa on osoittanut tällaista kiinnostusta työtämme ja tukee ratkaisevaa tämän alan tutkimusta.”

Nyt meidän katsomaan mitä Kate käytti tänään, alkaen hänen Paule Ka erottaa.

Vaippa on kaksirivinen; se on huivikaulus, edessä kaksi taskua, vino rintataskussa muokattu peplum yksityiskohtaisesti vyötäröllä. Hame kaikkein piirre on sen kolmeen kerrokseen.

Kate aiemmin käytti puvun lokakuussa 2012 keski Temple sitoutumista, ja jälleen helmikuussa 2017 away päivä Walesissa.

Tämä voi todellakin olla neljäs yllään; on joidenkin mielestä herttuatar käytti sitä varten kuningattaren vuotuisen Joululounas Buckinghamin palatsissa joulukuussa 2011. Kuvat voidaan nähdä täällä.

Herttuatar kantoi go-to Mulberry Bayswater kytkin. (Kate laukku mokkaa.)

Ja toi takaisin hänelle Tod n mokka pumppuja.

Hän oli myös yllään Asprey tammenlehtisalaatteja korvakorut. (Näytämme ne kuluneet toisessa henkilöstön sitoutumista nykypäivän kuvia ei tuottanut hyvää lähikuva.)

Herttuatar piti hänen hiukset vedetty takaisin ja sidottu samettinauhaa.

Tähän liittyen huomata, herttuatar Sussex oli myös sitoutumista tänään. Hän myös käytti viininpunainen.

On ollut pulista tästä verkossa, kiista siitä, onko se suunniteltiin. Uskon, että se oli. Molemmat naiset ovat varmasti kuullut tai lukenut tarinoita iltapäivälehtien heidän teoreettisiin perusteluihin, taistelee niitä väitetään ottaa, kaikenlaisia ​​asioita. Molemmat ovat hyvin tietoisia lausumaton viestien vaatekaapit lähettää, ja molemmat ovat taju riitä yhteyden ja sanoa: ”Hei, ensi kerralla olemme sitoumuksia samana päivänä, haluatko käyttää samaa väriä tai tehdä jotain muuta lähettämään viesti?” Soita minulle hullu, mutta en usko että on sattumaa molemmat käyttivät marja / viininpunainen vaatteita sekä yllään musta sukkahousut ja molemmat käyttivät ponytails ensimmäisenä päivänä jo jonkin aikaa, kun he molemmat olivat hoitamiselle.

Jos niin taipuvainen, voit lukea Meghan n porukka sisarsivuillamme, mitä Meghan Pukeutui.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Myös tänään, nopea vähittäiskaupan huomautus: Monica Vinader on aloittanut musta perjantai edistäminen aikaisin, joka tarjoaa 30% alennusta * kaikista * kokoelmista. Tämä sisältää Katen Siren korvakorut. yleensä hinnoiteltu $ 195, korvakorut ovat nyt $ 136,50.

Kaikille juhlii huomenna, toivottavasti teillä on loistava kiitospäivää! Nähdään perjantaina meidän vuosittain luettelo ostoksia Sales & säästömahdollisuudet! Gobble-Gobble.

444Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *