category

T-paidan myynti: Ilmainen Worlwide Toimitus NeatoShopissa

Neatoshop Sale: Ilmainen ympäri maailmaa kuljetus!

Neatoshop on yksi näkyvimmistä painetuimmista pyynnöstä Tee -paitospaikoista, joiden kokoelma on yli 46 000 tyyliä indie -taiteilijoilta ympäri maailmaa. Ne voivat samoin tulostaa huppareita, laukkuja, varastosäiliöitä ja jopa koiran T-paitoja!

Se on todella siisti!
Fantastisten kuvioiden lisäksi, joissa on popkulttuurin mash-up-up, sivustolla on vielä yksi fantastinen asia. Neatohopilla on myynti, joten ei ole paljon parempaa aikaa saada kädet näihin tepuihin juuri ajoissa kesäksi.
Luokitukset vaihtelevat sarjakuvista, elokuviin ja TV: hen urheiluun, fantasiaan tai jopa kauhu-t-paitoihin. Yksi asia, joka ehdottaa sekä tuotteita ja palveluita, ovat korkeat korkealaatuiset tulosteet. Voit nähdä heidän työnsä molemmat arvioinnit että vertailun heidän kilpailijoidensa tarjoamasta.

Asia on, että he eivät ulkoista tulostuspalveluita, he tekevät sen itse. Siksi tyyleillä on dynaamisia värejä, jopa vaikeissa vaatekaapissa, kuten fleece.
Lisäksi ne tarjoavat myös koot vastasyntyneistä napsarista ylisuuriin teepaitoihin (kuten 3xL, 4xL, 5xL ja 6xL).
He toimittavat kansainvälisesti, jos tapahtuu, että maasi ei ole luettelossa, kun tarkistat tilauksesi, voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@neatoshop.com ja järjestää erityinen toimitus.
Viimeisenä ei kuitenkaan vähäisimpänä, suunnittelijana voit ottaa heihin yhteyttä valmiina tulostustyyliin, jota voit tarjota heidän sivustollaan.
Joten, tuo se tähän kesäaikaan mahtavilla teepaitoilla ja nauti ilmaisesta toimituksesta 7. toukokuuta asti!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *