Uncategorized

Suositus: Cotton Bureau T -paita -alusta minimalistiseen tyyliin

Myynti tyylisi – Cotton Bureau T -paitaalusta
Olen halunnut julkaista puuvillatoimistosta jo pitkään, koska noudatan heitä Twitterissä ja ne julkaisevat aina minimalistisia teepaitoja, joita käyttäisin milloin tahansa, missä tahansa. En usko, että on tulostettu, josta en pidä. Vain monet, jotka haluan löytää helpommin alueellisissa kaupoissamme. Mieluummin tarjoan rahaa riippumattomille suunnittelijoille ja teepaitoille kuin valtavat vähittäiskauppiaat, jotka maksavat 30 dollaria typeräistä memejäljistä. Minulla on mieluummin jotain ainutlaatuista, laadukasta, rajoitettua painosvaatteita hintaan, samalla kun se motivoi ja tukee graafista taiteilijaa.
Aloitetaan kuitenkin alussa: Cotton Bureau on lavalla myytyjen tee -paitojen. Kaikki alkoi tyylistudiosta, joka kehittyi verkkotyyliin sekä teepaitokauppaan, nimeltään United Pixelworkers. Nyt projektin takana on neljä ihmistä: Jay Fanelli, värejä, muotoja ja kirjeitä. Nathan Peretic, käyttöliittymäkoodin maksu, toiminnot. Matthew Chambers on verkkosivustotiimin tärkein jäsen, ainoa luotettava koskettamaan tietokantaa. Sen lisäksi, että viimeksi ei kuitenkaan vähiten, Sara Gardinier, puuvillatoimiston pääasiallinen toteutuspoliisi ja asiakaspalvelu.
Pohjimmiltaan suunnittelijat ansaitsevat rahaa myymällä tyylinsä T-paitoilla, puuvillatoimiston takana olevat ihmiset ansaitsevat rahaa ja asiakkaat saavat potkua-paitoja missään muualla, koska jokainen painos on huolellisesti käsin joukkue.
Joten, jos olet minimalistinen teepaitosuunnittelija, Cotton Bureau on Go-to-paitoalusta, joka on joukon rahoittama naapurusto laadukkaiden, rajoitetun painosvaatteiden suhteen.
Tässä on muutama kaikkien aikojen parhaimmista, näkyvimmistä malleista. Nämä ovat vain valintamme, mutta voit nähdä ne kaikki kuuluisuuden seinässä:

Jos olet suunnittelija ja uskot, että painatus kuuluu puuvillatoimistoon, voit lähettää tyylin minkä tahansa tyyppisissä ajassa. Samaan aikaan täällä on muutama kaupassa tarjottavista nykyisistä teepaitoista:

Niin mitä mieltä olet? Pidätkö malleista? Entä lähetysprosessi – oletko kokeillut sitä? Ymmärräkaamme, jos olet käyttänyt sivustoa ja miten kokemus oli. Voit vapaasti ehdottaa, että suositut teepaitot myyvät alustan kommentteihin.

5/5 (1 katsaus)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *