category

Flashback Fashion Friday – Canvas Messenger Bag

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Toimittajan huomautus: Tämä viesti oli alun perin Belstaff Colonial Messenger -laukku, joka tuli IT-laukku, kun Nicole Kidman esitteli sen tulkkiin. Valitettavasti tunnettu Belstaff-laukku ei ole enää laajalti saatavilla – mutta voit silti löytää vastaavia vaihtoehtoja bargainissa! Olemme lisänneet Lookikes-luetteloon, että löydät täältä-ja-nyt vuonna 2017.

Takaisin vuonna 2005, muotiviikko päivittäin julisti pussin British Leisure Company Belstaff oli uusi se laukku. Elokuvan hopea-näytöllä tulkki Fashionistas, Nicole Kidman, tämä ylihinnoitellut kankaalle ja nahkapussi oli alun perin saatavilla noin 600 dollarin Barneysin ja Berdorfin kanssa. Tänään saatat löytää yhden Saks 5th Avenue, hinnoiteltu $ 595.

Mikä on niin erikoinen tästä pussista? Se hinnat ovat erittäin korkeita toiminnallisuuden mittakaavassa. Valmistettu kestävästä kankaalle, se käsittelee kaikenlaisia ​​väärinkäytöksiä. Taskut Galore antaa sinulle tilaa kaikille olennaisille. Voit käyttää tätä pussia kuin kukkarosi, työpussin tai viikontorjasi. Ja tämä karu laukussa on anti-tyylinen tuntuu – ihanteellinen fashionista, joka haluaa lyödä trendejä ja mennä omalla tavallaan.

Messenger Bag: Mistä saada se

Takaisin päivässä, voisimme löytää samanlaisen kankaavan pussin Vanhassa laivastossa noin $ 25 – budjetin muoti löytää varmasti. Tänään, jos haluat Belstaffin etsiä, sinun täytyy olla hieman joustavampi kahdella rintamalla. Ensinnäkin on väri. Mustat Messenger laukut ja vihreät näyttävät olevan paljon yleisempi kuin Khaki. Toiseksi saatat joutua ottamaan mahdollisuuden jälleenmyyjälle. Esimerkiksi sinun on todennäköisesti oltava ok ostamalla satunnaisista myyjistä Bonanza, eBay tai Sears.

Miesten trendikäs siirtomaa italialainen messenger laukku nahkahihnat, 41,60 dollaria, sears

17 “Miesten siirtomaa italialainen tyyli Messenger laukku, 49,99 dollaria, modernmanbags.com

Vihreä kangas sotilaallinen messenger laukku, jossa säädettävät nahkahihnat, 69,99 dollaria, salaatikot

Miten tyyliä se

Kun kuljetat grungy-miehen pussin ympärille, on erittäin hieno viiva ultra cool ja hyvin, huolimaton. Haluamme sinut tämän rivin erittäin viileästä puolelta! Kokeile näitä vinkkejä tarkentamaan Messenger Bag Style:

Älä yhdistä miehesi laukku, jossa on flanelli, suuret t-paidat ja villapaita tai likaiset lenkkarit.
Älä tartu tähän laukkuun, kun sinun ei tarvitse kuljettaa paljon tavaraa. Toisin sanoen, älä kulje tätä asiaa vain tekemään lausunnon. Siirry sen sijaan kytkin.
Älä pariksi laukku räätälöityjä, asennettu ja tyylikäs asuja.
Tutustu Messenger Bagille työpäivillä. kuva tämä: teitä väljä pusero, lyijykynä hame ja pumppuja. Hiukset on jopa löysä pulla. Kävelet aamupäivällä kokoukseen ja vedä kannettavan ulos olkalaukku. Omistat huoneeseen.
Do käytä laukku lämpiminä kuukausina, kun et ole niputettuna paksuina kerroksina.

Lopuksi, jos tarvitset paljon enemmän tyyli inspiraatiota, palo ylös Netflix elokuvasta, joka teki tämän laukun kuuluisaksi!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *