Uncategorized

Mitä tehdä, kun mustat sukkahousut eivät mene pukeutumisesi kanssa

Styling Solutions

1

Koe väri

Tämä vain: on muita sukkahousujen värejä! Niin monet meistä keräävät mustia läpinäkymättömiä sukkahousuja talvella ja eivät muista, että on olemassa muitakin upeita (ja imartelevia) värejä ja tyylejä. Jos käytät ruskeita kenkiä ja lisävarusteita, kokeile suklaashousuja. Jos yhtyeelläsi on merivoimien aksentteja, mene merivoimien sukkahousujen kanssa – ja löydä tarkalleen kuinka paljon ne laajentavat vaatekaappiasi. Pelaa myös opasiteettia! Jos käytät pehmeämpiä värejä sekä läpinäkymättömiä mustia sukkahousuja, jotka ovat yhtä ankaria ulkoasuasi varten, kokeile pelkät mustat tai puuhiilen harmaat sukkahousut – molemmat voivat todella pehmentää ulkonäköä. Haluatko olla todella luova? Katso todella elinvoimaiset ja kuvioidut sukkahousut, kuten nämä tai nämä.

2

Lisää lisää mustaa

Muiden mustien näkökohtien sisällyttäminen pukeutumiseen saa sinut tuntemaan olosi koordinoiduiksi perinteisen mustan tiukan kanssa. Mustan turtleneckin asentaminen pukujen alle on siisti temppu, niin sukkahousut ja kengät eivät ole ainoat karkeat mustat esineet. Vielä yksi valinta on lisätä musta keskikohdan tai musta bleiseri. Kaikki, mikä auttaa maadoittamaan mustat sukkahousut, niin puku tuntuu tasapainoisemmalta. Samoin tämä valinta tekee sinusta vähemmän jäätymisen, joten win-win.

3

Ohita sukkahousut, lisää kenkä

Ohjaa sukkahousut kokonaan (kuule minut ulos) ja käytä polvikorkeita tai polven yli-saappaita neutraalissa värissä tai väreissä, jotka sekoittuvat asun kanssa paljon paremmin. Olet yllättynyt korkean kengän kyvystä torjua Winter Frostin, samoin kuin sinulla on korkeat sukat ilman, että kukaan olisi viisaampi. Esimerkiksi, jos käytät vaaleanpunaista neuloa puku, kuten tämä, samoin kuin et halua käyttää tummia sukkahousuja, valitse pehmeämmän sävyinen polven tavaratila. He tarjoavat tarvittavan suojan, kun heillä on lisäbonus uskomattomista saappaista. Vielä yksi upea valinta täällä.

4

Käyttää maxi -turkkia

Joissakin tapauksissa paljaat jalat ovat vain aito ongelma, kun olet polku toimistoon/juhliin/illalliseen/jne. Ehkä ei ole vaatimusta muokata koko pukeutumista kolmen sekunnin perusteella, joka tarvitaan siirtyäksesi etuovesta Uberin sisätiloihin? Sijoita maxi -turkkiin (kuten tämä, tämä tai tämä), joka putoaa nilkkoihisi ja suojaa paljaat jalat näkökohdilta, kun olet saapunut A: lle B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *