category

Kate seokset Vanha ja uusi varten SportsAid Engagement

Herttuatar pukeutui rento kokonaisuus varten SportsAid sitoutumista tänään.

Kate on SportsAid suojeluspyhimyksen koska 2013. Järjestö ”auttaa englantilaista urheilijoiden ajatukseen kuuluu maan seuraava olympia, paralympialaisten, Commonwealth ja maailmanmestareita” per palatsi lehdistötiedote. Kate riisui bleiseri ennen sekaantuu joitakin harjoituksia.

Alapuolella, herttuatar chattailuun urheilijoiden päivän tilaisuus.

Hyväntekeväisyys antaa taloudellista tukea huomattavasti enemmän kuin 1000 urheilijaa vuosittain auttaa heitä kulut, kuten koulutus ja kilpailu kulut.

Oma arvaus on tämä herrasmies, ja jotkut muut edellä nähtiin ovat napa vaulters.

Tämän päivän tehtävä oli juhla roolista, että vanhemmat ja huoltajat pelata lapsen urheilumenestyksen. paljon enemmän siitä SportsAid lehdistötiedote:

Vanhemmat ja huoltajat ovat usein “tiimi tiimin ja taloudellinen tekijä on vain yksi lukuisista ratkaisevan muotoja näkymätön tuki, että ne tarjoavat. He mielellään ottaa useita eri rooleja – mukaan lukien taksinkuljettaja, henkilökohtainen avustaja, Psykologi ja lyijy ravitsemusterapeutti. Useimmat urheilijat harjoittelevat kahdesti päivässä ja matka lähes 1500 mailia kuukausittain juna ja kilpailla.

Herttuatar viettänyt aikaa puhua vanhempien, huoltajien ja valmentajat niistä rooleista.

Ja kuuli haasteista sekä ylpeys he kokevat urheilijan saavutuksia.

Hän myös katseli ja osallistui joihinkin koulutusta. Täällä näet parasprinter Emmanuel Oyinbo-Coker (L) näyttää Kate miten lähtökuopissa työtä. Parhaista punaisessa huppari on Jessica Ennis-Hill, DBE. Hän on 2012 olympiavoittaja ja kolminkertainen maailmanmestari heptathlete.

Emmanuel Oyinbo-Coker varmistaa Kate sijaitsee lohkoissa hieman rodun toimintaa.

Ja he olivat pois.

Kategoriat Telegraph tarina:

Tunnetaan innokas urheilija, hän sai kiitosta hänen tekniikalla urheilijoiden kysyttyään on toinen mentävä tulossa ulos lohkojen ja alkaa ajaa alas radan.

”Minusta hän teki todella, todella hyvin”, Ennis-Hill, 34, yksi sankarittaria Lontoon 2012, sanoi tultuaan ulos eläkkeelle osoittaa pois hänen tekniikkaa.

”Tunsin todella hermostunut. En ollut ollut lohkoparista vuosia.” Tokion paralympialaiset toiveikas Oyinbo-Coker, 18, sovittu.

Yksikään kolmesta näytti liian hirveän vakava.
Palace tweeted video Sprint-koulutus. Siinä näet myös pyörätuolin kilpailija, Danny Sidbury.

Kate kisan jälkeen.

Ja Jessica Ennis-Hill.

Se näytti kaikki hyvin viihtynyt itseään.
Yksi hienoja asioita, joita tapahtui päivän tilaisuus: Kate lukea Jessica Ennis-Hillin alkuperäisen tukihakemuksen joka toimitettiin SportsAid takaisin, kun hän oli 15-vuotias.

Alla Dame Ennis-Hill rinnalla hänen hakemuksensa.

Kate näki käytännöt taekwondo ja muu urheilu. Hän jopa osallistui taekwondo.

Russell Myers The Mirror lähetetty video Kate opetetaan miten heittää kääntää lyönti.

Opimme paljon enemmän Telegraph kuuluvuudesta:

Tapahtuman aikana hän myös yrittänyt kättään taekwondo, pakkaus tehopakkaus johonkin tyynyjä muutaman minuutin valmennus olympiaurheilija Lutalo Muhammed, joka toivoo lisätä kultamitalin Tokion tänä kesänä hopeaa ja pronssia hän on voittanut viimeisessä kaksi peliä.

”Hänen paras käsi oli ilkeä”, hän sanoi. ”Luota minuun, se oli kova lyönti. Se oli odotettua parempi.

”Hän läpäisi kirkkaasti. Olen tyytyväinen etten anna hänen lyö minua.”

Toinen näkymä.

Herttuatar katsomassa judo käytännössä.

Tämänpäiväisessä toiminto, herttuatar myös viettänyt aikaa muiden kannattajien hyväntekeväisyyteen, kuten asiamiehiä.

Kate toimitettu huomautuksen päivän tilaisuus.

Et ehkä aina tuntemaan itsensä arvostetuiksi, tai joissakin tapauksissa jopa huomannut sivussa, parkkipaikka tai istuu korkealla seisoo. mutta olen niin onnellinen, että SportsAid tunnistaa kuinka tärkeää roolisi on ja että he ymmärtävät haasteet ja huolet kohtaat.

Teille kaikille täällä, menet, ja ovat menneet, edellä ja sen jälkeen call of duty; olet sitoutunut aikaa ja omistautumista vaaliminen lastesi poikkeuksellinen lahjakkuus”

Video hänen korokkeella.

Lisää puheessaan:

Puolesta SportsAid, haluaisin kiittää kaikkia vanhempia ja huoltajia, jotka ovat pelanneet tai pelaavat niiden mukana kehittämässä maan nuoren urheilun lahjakkuuksia. Lopuksi, tiedän tämä on uskomattoman jännittävä mutta pelottava aikaa lukuisia SportsAid n nuorten urheilijoiden, joten haluaisin toivottaa onnea kaikille niille, joiden tavoitteena osallistua olympialaistenND paralympialaisten tänä vuonna. Me kaikki hurraavat sinulle.

Ryhmäkuva.

Ja nyt käänny meidän katsoa, ​​mitä Kate käytti Lontoon Olympic Park iltapäivällä.

Aloitamme herttuatar n Usein kuluneet Smythe Duchess Blazer ($ 695).

Takki on 100% villaa tiukalla, varustettu siluetti. Siinä on top lapels, teretaskua rinnassa ja vyötärö, messinki napit, ja että erottuva takaisin leikkauksen. Teos on saatavilla osoitteessa Saks useimmissa koot; sitä tarjotaan sekoitus kokoja Farfetch; ja Smythe.

Ylimmässä kuluneet herttuatar näyttää Mango, British vähittäiskauppiaan ribbineuleen villapaita ($ 19.99). Pala on uurrettu neuloa, joka on 78% viskoosia / 22% polyamidia, jossa on syvä pyöreä kaula-aukko ja pitkät hihat.

Kiitos Middleton Maven hänen ID alkuun.

Näyttää siltä, ​​Kate on saattanut yllään pari Zara Culottes (alunperin $ +49,90, viimeksi myydä $ 7,99). Housuhame ovat korkean kavennettuja tyyli, 100% polyesteriä laaja jalat ja piilotettu puoli vetoketju.

Suuri ’kiitos’ ja Elizabeth Katen Closet tälle tunnus!

Kate debytoi lenkkareistaan. Ne ovat Ribbon yksityiskohtaisesti Lace-Up Trainers ($ 50) UK vähittäiskauppias Marks & Spencer.

Kouluttajina on kuvattu ottaa Marks & Spencer ”Insolia Flex® teknologia, joka hyväksyttiin Britannian kollegio Jalkaterapeutit mukavaan kävelyyn.” Tuotteen kuvaus sanoo myös ne ”tehty vegaani säästäviä materiaaleja.” Häivähdys Tiara Emily varten Iding näitä; se ei olisi koskaan juolahtanut katsomaan Marks and Spencer.

Näimme paluuta Katen “Sirenin vihreä Onyx Korvakorut ($ 175), jonka kultasepän Monica Vinader.

Nopea kertaus on korvakorut, kuvaillaan ”orgaaninen, epäsäännöllisen muotoinen monitahoinen vihreä Onyx jalokivi … koteloitu 18ct kullattu Vermeil Sterling Silver” on Monica Vinader sivustolla.

Kate toi hänet Daniella Draper yksilöllinen kaulakoru, kultasepänliike Trio Diamond Midnight Moon Kaulakoru (£ 1270, noin $ 1650 käyvin valuuttakurssein).

Äärimmäisenä vasemmalla, pala kuin kuluneet tänään; se näyttää takana pala näemme, että pieni kuva. Edessä on kirjaimista G, C, ja L kolmen Cambridge lasta.

VIDEOT:

Royal Family Channel tarjoaa paljon enemmän kuin kolme minuuttia kattavuus tämän videon.

Tämä Telegraph pala toimii käytännössä kaksi minuuttia.

Yhteys:

Oppia paljon enemmän SportsAid sen verkkosivuilla täällä; seuraa ryhmää Facebookissa tai Twitterissä.

Katso koko tekstin Kate huomautukset klikkaamalla tästä

Telegraphin tarina on täällä; päivittäinen Mirror kattavuus on täällä; Daily Mail nappula on täällä; ilta standardi tarina on täällä

kansa pala on täällä; hi lyhyt artikkeli on täällä; PopSugar galleria on täällä; Fug Girls viesti on täällä; Caroline Hallemann n kaupunki- ja pala on täällä

362Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *