Uncategorized

Heidi, nyt paljon enemmän kalaa

, koska aloin tehdä useita iteraatioita Burdastyle Heidi Dress, olen saanut paljon sähköpostia siitä. Jotkut ihmiset haluavat suosituksia vuorauksesta, toiset haluavat tietää sopivista asioista, ja toiset ovat huolissaan tulostus-it-out-ja-naping-it-yhdessä osa (älä huoli siitä, se on helppoa). Kukaan ei kuitenkaan ole kirjoittanut minulle sanomaan: “Erin, se on hieno mekko ja kaikki, mutta sinun on todella lisättävä paljon enemmän kalaa.”

Tiesin kuitenkin, että se oli kaikessa sydämessänne, niin, katso:

Minulla on ollut tämä kangas paljon yli kolme vuotta. On selvää, että se oli ajan tasalla, odottamassa minua tapaamaan mekkoa, joka olisi sen kohtalo. Ja mikä kohtalo on:

Rakastan tämän kankaan piippeliä. Useat ihmiset eivät edes huomaa kalaa, kun käytin sitä. Joten tässä, on kalan lähikuva:

Ja jos ihmettelit, kyllä, tämä kangas on lähes mahdotonta sovittaa mihinkään … Minulla on neljä paria vaaleanpunaisia ​​kenkiä (joo, se on aihe toiselle postille) ja kukaan niistä ei sovi. (Ja minä tein tämän häät – jos et voi käyttää vaaleanpunaisia ​​kenkiä häät, missä voit käyttää vaaleanpunaisia ​​kenkiä?) Mutta en välitä, koska: kala.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Heidi, nyt paljon enemmän Fishmay 8, 2010With 36 kommenttia
Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia
Mutta voinko mitata 7. tammikuuta 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *