category

Punainen soihdutushame ja pitsi pusero Lissabonissa

kaverit, tänään on viimeinen päivä Nordstrom -vuosipäivän myyntiin. Nordstrom -kortinhaltijoille tämä osoittaa, että sinulla on yksi päivä jäljellä ostoksillasi ennen kuin tulvaportit avautuvat yleisölle huomenna ja asiat alkavat myydä uskomattoman nopeasti. Niille teistä, jotka eivät ole kortinhaltijoita, saat toivelistalistasi valmiiksi, jotta voit hyökätä ensin !! Myynti avataan yleisölle tänä iltana Midnight PST: ssä, kun julkaisen luetteloni myynnin 30 parhaasta parhaasta asiasta. Koska niin paljon hyviä esineitä on niin paljon luokkia, voi olla ylivoimainen navigoida, joten tarkista täältä keskiyöllä tai ensin huomenna aamulla oppaan parasta!

Tänään jaan asun, jota käytin ensimmäisenä päivänä tutkimalla Portugalia. Aloitimme matkamme Lissabonissa ja vietimme ensimmäisen päivän kävelemällä Alfaman, Baixan ja Bairro Alton kaupunginosien läpi. Teen täyden viestin Portugalin matkasuunnitelmastamme kommentteihin ja sähköpostiviesteihin, joista monet teistä ovat lähettäneet ideoita ja suosituksiani, mutta kunnes saan mahdollisuuden kääntää kaikki tämä sinulle, ajattelin, että ‘ D Jaa tämä asu, joka sisältää joitain suosikkikappaleistani matkalle.

Tämä uusi punainen soihdutushame, jonka otin ihanteellisen ennen matkaa, sai minut swooning hetkestä, kun näin sen, joten ei ole yllättävää, että se oli ensimmäinen asia matkalaukustani, jota käytettiin ensimmäisenä päivänä. Olen 5’10 ”ja se on muutaman tuuman polven yläpuolella, mutta jos olet hiukan paljon siro, mielestäni se olisi varmasti tarpeeksi kauan edes käyttämään toimistossa. Mikään ei ole paras niitti, joka menee Work Weekista viikonloppuun, trendikkäillä leikkauksilla käynnistykseen!

Tämä pitsipusero on ollut kevään suosikki (saatat muistaa sen tästä työvaatteiden postituksesta pari kuukautta sitten) ja sitä käytettiin paljon kertoja matkan aikana. Olen löytänyt täältä, täältä ja täältä ja Lissabonin säällä 60-luvulla/matalassa 70-luvulla, olin innoissani siitä, että minulla oli tämä kevyt pitkähihainen vaihtoehto.

Jälleen, jos seuraat minua Instagramissa, tiedät, että tätä veneilijää käytettiin joka toinen päivä. Olen löytänyt vain Janessa Leonen viime kuukausina, mutta rakastan ehdottomasti tämän klassisen hatun käsityötä – pala, joka minulla on tulevina vuosina. Yksi parhaimmista asioista on, että hänen hattujensa on useita kokoisia (iso päävaroitus), joten muiden kauppiaiden yksilölliset versiot eivät toimi minulle. Jos tämä ei ole sinulle ongelma, olen myös tunnistanut tämän myös paljon budjettiystävällisemmän vaihtoehdon.

Hyvää torstaina kaikille ja muista tarkistaa täällä myöhään tänä iltana/Varhain huomenaamuna paljon enemmän Nordstrom -myynti löytää huomenna eeppisen yleisön pääsyn avaamiseen !!

Hame: C/O Reiss (samanlainen täällä (myynnissä!) Ja täällä) | Paita: vanha, samanlainen täällä ja täällä | Kengät: Vanha, samanlainen täällä, täällä ja täällä | Hattu: Janessa Leone (myös täällä, samanlainen täällä ja täällä) | Laukku: Cambridge Satchel (loppuunmyyty, samanlainen täällä ja täällä) | Aurinkolasit: Madewell

< -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *