category

Lisää midriffia! (Katettu, tietenkin.)

Kun jotain tarttuu huomioni, en ole nopeasti ravisteltu. Tämä on olennaisesti sama kuin sama pukuin julkaissin pari viikkoa takaisin – vain sisustettu hihat sekä pari erilaista hammasta (ja pienemmässä kokoa, joten en voi saada se menetelmä, jonka tein viimeinen -Gged on francis voinut lisätä).

Jos voit käyttää rintakehän 32 tai luokkaa se, valitse se. Katsokaa tarkalleen, kuinka ihastuttava laatikko-pleat-hame on!

Olen todella leikannut toisen puvun (Oh, helvetti, minä repostin kuvan) Popliinissa värissä i puhelun “vanha nainen laventeli”. Se on väri kuin “orkidea” tai “, että väri Erin näyttää kuolemaan.” Minä kuvittelen, että se tekee kunnioitettavan musliinin sekä voin aina käyttää musta neuletakki sen yli, jotta Eeevil kaukana kasvoni. Uskon, että asetat musta rickrack-leikata pitkin midriff-saumoja sekä edessä sekä puolella (ja takaisin sekä sivu) kappaletta – mitä ajattelet?

En ymmärrä, miksi olen saanut sen, muu kuin luontainen perversity ja totuus, että se oli $ 1 / yd. Vannon, laita mitään etäyhteydet, jotka ovat vähintään 1 dollaria / YD sekä saan kymmenen nurmikkoa siitä. Itse asiassa sen ei tarvitse edes olla etäkäteisiä; Sen on vain saatava minut * ajattele * se on etäkäyttöinen, kuten kaksikymmentä nurmikkoa iridescent vaaleanpunainen paillette trimitin Olen saanut paljon yli vuoden takaisin ja vielä ei ole tehnyt mitään. Sekä hullu neuloja, joita en koskaan, koskaan ompele … Oh, hyvin. Tarkoitan, että asia, joka on ensimmäinen askel kohti sen ratkaisemista.

Minun on tarkoitus aloittaa Blogging Ny Fashion Week tänään. Uskon, että sen on oltava huomenna. Viritä sitten Sensational Exegesis koko muotiviikon ilmiö! Tai ei.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

CrowDsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Jossa toimin minun AGEOCTOOKUNTA 14, 2009With 37 kommenttia
Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *