category

5 Plus-Size Mekot päät kääntymään klo loma osapuoli

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

“Minulla ei ole mitään päällepantavaa!!” loma osapuolet ovat tunnettuja kipinöintiä niille kiihkeä, kaappi-hakuja hetkiä, kun julistaa sinulla ei ole mitään – yhtään mitään – ja kulumista. Tässä tapauksessa paras neuvo on: älä suutu, saada vaikutteita. alkaa tarkastella näiden viiden bileisiin, plus koko leningit, jotka korostavat kuumimmat trendit 2016.

Ihanaa Lace

Lyhyt Plus pitsimekko jousella, $ 79, SimplyDresses

Pitsi on valtava tällä kaudella. Tämä pitsimekko on flirttaileva pituus, polven yläpuolelta, keula yksityiskohta korostaen vyötärölinja. Jos sinulla on suurempi rinnassa, korkea pääntie estää sinua murehtia lisätukea tarvitaan pitämään jopa olkaimeton mekko. Voit silti näyttää joitakin ihon kanssa pitsi yksityiskohtaisesti yläpuolella nurin, ja alapuolella olevan kerroksen lisää syvyyttä ja lisännyt kattavuus. Tämä mekko näyttäisi täydellinen läpinäkymätön sukkahousut alle ja musta karvainen pommikone takki päälle.

Jos sininen ei lyö sinua, tämä mekko on myös saatavana neljä muuta ihanissa väreissä: viini, harmaa, musta ja valkoinen.

Tylysti

Kerroksellinen tylysti Trikoomekossa, $ 50 DressBarn

Kylmää on yksi selvimmin suuntauksia tällä kaudella, ja se sopii erinomaisesti kaikille vartalotyypeille. ja tämä kerroksellinen, kylmä-olkapää mekko on kolminkertainen uhka: trendikäs, mukava ja imartelevaa. Jotenkin näkyy joitakin olkapää lisää enemmän sex appeal ja hauska kaikki pala, pysyen kuitenkin tyylikäs. Knit taipumus levittää hyvin ja tasaisempi kaikki vartalotyypeille. heittää takki ja pari narusandaalit, ja olet valmis olemaan belle pallo.

sametti draama

Yksinkertaisesti Vera Noir Velvet Nukattu online-mekko, $ 22 (myytävänä) Kohlin

Velvet on toisensa trendin poimia tällä kaudella. Tämä mekko suunnittelema Vera Wang, on ainutlaatuinen epäsymmetrinen helma. Syvä v-kaula on seksikäs tapa tasapainottaa ulkoasua ja kukkapainatus on kaunis aksentti jo mielenkiintoinen vaate. Alle $ 25, mekko kuten tämä on varastaa.

Wear tämä pala tossut tai avoin pohjantikka tikari. Amp up draama että v-aukko, mennä updo. Te keuliminen kädet ylpeänä, tai kulumisen tummanvärisenä huivi tai poncho kun tuuli alkaa puhaltaa.

Kuohuviini paljetit

Paljetein iltapuku, $ +69,99, FullBeauty

Paljetteja koskaan mene pois muodista, ja ne ovat erityisen sopivia loma vaatetusta. Tämä mekko yhdistyy klassinen muutos mekko istuvuus, paljetteja ja tulostaa jotka tuottavat nuorekkaan hehkun. Kuluvat tätä numeroa harmaa tai musta pumput mekko näyttäisi hyvältä harmaa tai musta pumppuja. lisätä valkoinen tai norsunluun värinen pusero tehdä koko porukka pop.

Statement-Making Jumpsuit

Peplum Suoraan Jalka Jumpsuit, $ +41,65 (myytävänä), Ashley Stewart

Jos olet yli Pikku (tahansa väri) pukeutua kuin loma osapuoli yhtenäinen, miksi ei yritä jumpsuit? Yllään rohkea, koko kehon punainen tekee instant loma selvitys. Peplum lisää mielenkiintoisia korostus ja lisää tasapainoa, koska epäsymmetrinen leikkaus laskee kevyesti yli lantion ja päälle reisien alueella.

Nämä ovat poimii loma plus koko leningit. Mikä on sinun suosikkisi? Kerro meille alla!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *