Uncategorized

Yritätkö tätä? Henkilökohtainen online-stylisti

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kymmenen vuotta sitten, löytää uusia ja erillisiä tuotemerkkejä, joita tarvitaan raskas boutique ostoksia. Se oli yksi ainoita tapoja taata, ettet pyydetty urheilua samaan tavarataloina ystävinä tai luokkatovereina.

Lisäksi muutamat ketjukaupat tuovat riskialttiimpien tarrojen, joten niiden vaihtoehdot olivat um, tylsää. Tänään ei ole kysymys tarpeeksi tarroja erottaa kaapin seuraavasta henkilöstä. Suuremman ongelmanne hallitsee ne kaikki ja pysyvät kasvavassa määrän eri suunnittelijoiden saatavilla markkinoilla.

Online-muotoilu: Mitä odottaa

Paras tapa kiireisille muoti ystäville löytää uusia ja jännittäviä tuotemerkkejä, kuten kaikki muu, on Internetissä. Hyville liian miehitetyille naisille löytää aikaa surffata blogeja ja saalismyyntiä, tai niille, jotka ovat aina rakastaneet henkilökohtaisen ostajan mukavuutta, online-muotoilupalvelu on seuraava iso asia.

Henkilö online-stylisti alkaa helposti kyselylomakkeella tai puhelimella tunnistaa yksittäiset esteettiset, tykkäävät ja epämiellyttävät. Sitten istut takaisin ja odota vaatteita saapumaan. Voit odottaa:

Pyörivä luettelo nimistä
Opetusohjelmat, miten ne voidaan yhdistää
Uusien vaatteiden toimittaminen suoraan ovesi

Tämä tarkoittaa, että ostokset vuonna 2015 on yhtä helppoa kuin istuu takaisin, kun tuoreet nimet ja trendikappaleet lähetetään suoraan kotiisi tai toimistoosi. Pidä mitä haluat, lähetä takaisin, mitä et. Olitpa äiti, puku tai opiskelija, online-muotoilupalvelut ovat tehokkaita ja antavat sinulle hyvän elämän maun (eli henkilökohtaiset poiminnot).

Tyyli minulle ihanteellinen vie vanhan henkilökohtaisen stylistisen Trope ja asettaa Internetin voiman sen takana. 75 dollaria / tunti, stylisti voi löytää tietyn kohteen tai rakentaa pään tope. Yhden luukun, tämä yritys voi jopa asettaa sinut uudelle viehätykselle (hiukset ja meikki) näyttävät ympäri verkkoa, kun he ovat siinä.

Stitch Fix

Tämä lähetyspalvelu tietokaapistasi siitä, mitä ilahdut ja mitä tarvitset, niin on yksi niiden arvokkaista stylistien vedä palaset täyttämään aihiot.

Vaatteet koruihin ja lisävarusteisiin, ompeleen korjaus toimii hintapisteisi löytääksesi ihanteelliset kohteet. Paras osa? Hassle-vapaa tuotto tietenkin.

Tyyli

Tutustu vartalon tyypin ja budjetin pitäjille tyylillä. Heidän helppo tutkimus auttaa palvelemaan sinua tuotemerkkejä, jotka rakastat ja viikoittain asu ehdotuksia. Style DNA: lla kädessä yritys rajoittaa verkossa ostamaan ostavia, päähenkilökuntoja, jotka voit valita ja valita palaset.

Trunk Club

Ei enää vain kavereille, Trunk Clubin uusi naisten luokka hyväksyy nyt nimet varhaisen pääsyn odotuslistalle, jotta voit olla ensimmäinen, joka kokee tämän suunnittelijan varmuuskopiointipalvelun. Trunk Club yhdistää sinut todelliselle henkilölle, joka arvostaa tyylitutkimuksen, handpicks-kohteita ja lähettää esikatselun. Kun olet hyväksynyt, lähetetään tavarat kokeilemaan ja vain veloitetaan siitä, mitä pidät.

Jaa kokemuksesi näiden tai muiden online-stylistien kanssa!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *