Uncategorized

Haastattelussa suunnittelija Lara Cameron

Te kaikki ymmärtävät Lara Cameron, eikö? Loistava Australian tekstiilisuunnittelija? Proprietress Kirin & Co tekstiilit sekä käsitöitä verkkokaupassa? Moo Card Designer?

Hän oli armollinen riittää antamaan minulle haastattelussa, sekä toivon teille kaikille nauttia hänen vastauksia niin paljon kuin minä …

K. kassalla sivuston että olet aloitti web designer. kuinka sinä siirtyä web tekstiileihin? Mikä oli vaikeinta?

Siirtyminen web tekstiili oli hieman vahingossa todella Se alkoi, kun aloitin blogini, koska osoittaa motivoida itseäni tutkia erilaisia ​​asioita. Jonkin ajan kuluttua aloin kokeilla malleja, sekä löysi että pidin teknisiä vaikeuksia saada tyylejä toista. Sain niin paljon kommentteja blogiini kävijää minun kuvioita, jotka tein päätöksen pitää suunnitteluun sekä sitten tehdään päätös oli aika tehdä jotain niistä. tekstiilit olivat oikeastaan ​​kaikkein helposti keskipitkällä että oli taloudellisesti kannattavaa.

Q. löytää myyjät on ollut vaikeaa ihmisille, jotka ovat jossain käsityönä sekä massatuotantoon. Blogisi artikkeleita näytätte olla erittäin suuri yhteyden kanssa tekstiili tulostimen. kuinka löysit ne? olivat siellä kuoppia matkan varrella? Mitä ehdotatte ihmiset tekevät jotka haluavat löytää myyjät ja tulostimia?

Tämä huoli todellakin vastaa jälkipuoliskolla edelliseen kysymykseen! Vaikeinta ylivoimaisesti oli sourcing toimittajia. Kesti ikuisuuden löytää joku, joka voi tulostaa materiaalia minulle. Käsittelin löytää niitä pyytämällä noin muita ihmisiä silkkipaino teollisuudelle. Lähettämisen jälkeen yhdestä palvelusta seuraavaan johtoon lopulta sai minut tulostimet! kaikkein onnekas asia kuitenkin oli, että ne tapahtuivat olevan aivan nurkan takana taloni, joten voisin lähteä sekä tyydyttää heitä käsittelemään käsitellä sen sijaan epämiellyttävä puhelinkeskustelun (jossa olin todella huolissaan klo aika). Totuus että he ovat niin lähellä samoin avustaa meidän toimivan yhteyden I olettamus kuin voin keskustella siellä käydä läpi asioita todella helposti.

Ehdotan samanlaista tekniikkaa tahansa joku muu yrittää löytää tekstiilien tulostimen. Olen havainnut, että palvelun näillä markkinoilla harvoin edistää tai mitään tyyppinen paljon esillä verkossa, joten ‘laiska’ keinoja, joita olemme päätyi tottunut käyttämään (google, sähköposti) ei ole saatavilla. Kyse suusanallisesti.

Q. Jos voit mennä ajassa taaksepäin sekä tarjota itse yhtenä kappaleena suosituksia ennen työsi tekstiilituotteiden tyyli sekä tuotannon, mikä se olisi?

Olla hieman enemmän luottamusta sekä huoli niin paljon. Ihka ensimmäinen painos oli vain 20m sekä Olin niin peloissani, että se ei myy. Niin hauska uskoa takaisin nyt.

Q. tyylit kahva on nykyaikainen sekä orgaanisia täsmälleen samaan aikaan, sekä värit valitset näyttävät olevan erittäin paljon Zeitgeist talon suunnittelussa. Oletko ‘tuntea’ mitä värejä haluat käyttää, tai on siellä paljon enemmän laskenta mukana?

Joskus tuntuu kuin jokainen osa prosessia on erittäin ‘calculated’-from valitsemalla värejä raskaaksi tyyliin itse. Tämä todennäköisesti ei oikeastaan ​​tilannetta sekä on vain jotain sanon, kun tunnen ‘ei innovatiivisia tarpeeksi’. Uskon, että se on kaikkien prosessissa altistetaan itseni paljon nykyaikaista tyyliä sekä Nykysuuntausten ottaen kaiken, sekä sen jälkeen mitä tulee ulos on vaikuttanut luovuttamista kaikki tämä.

K. Mitä haluamasi asia kukaan on koskaan tehty kangas?

Voi on ollut niiiiin paljon upeita asioita tehty minun kankaasta, se on minun rakastetun osa koko prosessia, nähdä, mitä muut innovatiiviset ihmiset tekevät jotain olen tehnyt. Se on niin hieno tunne. Minun rakastetun asia on ehdottomasti oltava Salsa The ‘Peg Bear mukaan Jhoanna One Red Robin. Pidin häntä niin paljon oli pakko saada hänet olla talossa kanssani.

K. Mitä näet itsesi teet seuraavaksi? tahansa “unelma” materiaaleista haluat tehdä todellisia?

Tämä on erittäin suuri kysymys! Olen todella vähän epävarma kaikesta tällä hetkellä. Haluaisin ehdottomasti kuin kasvaa oman liiketoiminnan sekä todennäköisimmin haara osaksi tuotantoa homewares jne … minäkin kuvan jakaminen suuri valtava varasto, jossa on muutamia kollegani tekstiilien suunnittelijoita sekä perustamalla alue, jossa voimme tehdä muutamia tulostus itse. yksi lannistaa asioita minulle tällä hetkellä on puute hallinnoivat yli prosessin tai kykyä tutkia eri asioita. Tunnen tyyppinen syyllisyyttä samoin kun minun täytyy kertoa ihmisille, että ei, en tee tulostusta itse.

K. Mitä kääntyä inspiraatiota?

Blogit, blogit sekä paljon blogeja, luonto / kasvillisuuden sekä metropolialueen maisemia – Pidän kävely ympäri kaupunkia OF Melbourne Ottaen sekoitus ajanjakson suunnittelussa sekä nykyaikaiseen tyyliin

Paljon kiitoksia Laralle aikaa ja hänen inspiroivia vastauksia … Go Tarkasta blogi, et ole pahoillani

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Bit Bird kertoi mejune 14, 2006
Kuinka vastata kritiikkipäähän 18, 2008
Haastattelu Stephanie Waddell Agnesandhoss.comJuly 14, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *