category

5 Pakistanin etnistä mallia, jotka meidän on yritettävä tänään, että etninen kulumispeli!

Rajan yli ja paljon haute -rakkautta, etnisellä tavalla on paljon malleja, jotka voimme löytää Pakistanin ässä -maestrosista. Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita Puhuessaan siitä haluamme näyttää sinulle muutamia nykyisiä Pakistanin etnisiä malleja, jotka tekevät kierroksia. Puheltaan sille satujen kosketus saaga tai mitä tahansa mielestäsi, sisaruksemme fashionistamme rajojen yli tekevät aaltoja trendikkäillä haute -suuntauksilla. Muutama Pakistanin etnisistä malleista, joita aiomme nähdä, olisi kaduilla, muodollisissa Do -tapahtumissa, EID -tapahtumissa ja muissa, samoin kuin ehkä meidän on maksettava parempi katsaus siihen, mitä Karigarit tulevat.
[Lue myös: Juventus Paita Trendikäs pakistanilainen housutyylit]

Pakistanin muoti ja useimmat nykyiset etniset suuntaukset
Pitämällä tämä mielessä yllä, täällä on viisi Pakistanin etnistä suuntausta, meidän on jäljitettävä sekä pankki persoonallisemme säteilemään. Tarkasta ne.
Lähde: Stylegap.com1. Lyhyet kurtat ja kellon pohjat
Marvelin omien oikeuksiensa ihme, kun se koskee tyylikkäitä ja tyylikkäitä pytsiä rajan yli, tarjoavat sen sataprosenttisesti. Etnisten kulumisten housujen pituus on laskettu tällä kertaa, samoin kuin näemme paljon enemmän lyhyistä kurtisista, jotka on infusoitu yhdessä vintage -kellon pohjan alenemisen kanssa. Pikemminkin leikkaus vakiotyypistä, jonka sanomme, nykyaikaiset leikkaukset tyydyttävät kulttuuriset kulttuuriset. Värit, jotka ehdottomasti ovat kauden aikana, olisivat ympäristöystävällisiä, samoin kuin pinksitä, bluesia ja oransseja, samoin kuin paljon monimutkaisia käsityötaitoja sekä tulosteita.
Lähde: Tenadurrani.com2. Kiinnitä itsesi Cambric -kokoelmaan
Pakistanin suunnittelijat ovat työskennelleet keskiyön öljyssä ja tehneet Cambric -kokoelmasta kuuluisan. Wardasta Khaadiin, Sana Safinaziin alkuperään sekä paljon paljon merkittäviä suunnittelijoita, korkealaatuisia Cambric -kokoelmia tuottavat Pakistanin muotipaikan vuonna 2016. Cambric on suosittu etnisenä kuviona, koska se toimittaa yhdessä Pehmeys. Parasta Intiassa olevien ilmastojen suhteen, Cambric on kevyt ja myös pitää sinut lämpimänä, jos kohtaus tulee nippiksi. Kiinnitä itsesi Rangers FC Paita monimutkaisesta Karigari -työstä Cambricissa, tulosteissa ja kirjonneet, jotka tekevät siitä viehättävän etnisen kuvion flauntiin.

Lähde: Friendsmania.net3. Ciggy -housut sekä keskipitkät topit
Jos ainoa jatkuva asia on modifikaatio tai päivitys, mainitsemme esimerkin siitä, kuinka keskipitkät topit sikiöt tekevät haute -aaltoja Pakistanin muotipaikalla nykyään. Palazzot, joissa on keskipitkät yläosat, ovat niin viime vuosisataa Pakistanin muotipaikalla, minkä vuoksi tyylikkäät pytit ympäröivät pykälät ovat flauning ciggy -housuja, joissa on keskipitkät topit. Se on palannut erittäin pitkän ajan kuluttua. Paljon tyylejä ja verhoja, joista valitaan, etenkin kun kesäaika on sen korkeudella Pakistanin vilkkaassa ja säteilevässä värissä, jotka ovat normi, jossa on paljon valmistettuja pohjia tai yläosaa!
Lähde: Girlsmagpk.com [SC: Mediad]

4. sifonki ja kirjonta
Vuotta pitkä materiaali, sellaisena kuin se tunnetaan, sifonki voidaan käyttää kaikista vuodenaikoista ja syistä. Juuri tästä syystä Pakistanin etnisten pukujen muotimallien suhteen vuonna 2016 näemme paljon puolimuodollisia sekä muodollisia haute-kuluja, jotka tehdään sifonkista sekä niille tehdyillä kirjonoilla. Kamyu, tuotemerkki mainostaa paljon enemmän siitä, samoin kuin paljon monimutkaisia tyylejä myös tyylikkäästi. Brodeeratut kaulakappaleet vastaaviin dupattaihin, housuihin sekä salwariin monimutkaisissa kosketuksissa kahdelle sekä kolmen kappaleen sifonkille sopii, sinulla on paljon sifonki- ja kirjonta koskettaa paistamaan muodin sake. Jos pidät ylimääräisestä kirjonnasta, et voi unohtaa tätä.
[Lue myös: Pakistanin muotisuunnittelijat, joita haluamme pian Intiassa!]

Lähde: Sareeka.com5. Khaddar -tulosteiden hallinto
Vaikka voimme odottaa monsuunien aloittavan syksyllä ja talvella, Pakistanin etniset pukujen lausunnot on tehty rentouttavista materiaaleista, kuten Khaddarista tulevina kuukausina. Khaddar tuo hienostuneen ja erittäin edistyneen tunteen PYT: lle räätälöitynä hyvin, minkä vuoksi Nishatin, Khaadin kaltaiset merkittävät suunnittelijat ja Warda työskentelevät Khaddar -tulosteiden kanssa, jotka tuovat motivaatiota samoin kuin kaikkiin. Kolmen osan sopivuudesta kaksiosaiseen ovenhenkilöstöön sinun on tarkistettava Khaddarin monimutkaiset kaunottaret, jotka hallitsevat Pakistanin Uppity -muotipaikasta.
Lähde: Hyuila.blogspot.comMitä ajatuksiasi Pakistanin Pakistanin Pakistanissa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *