Uncategorized

Ultimate Fashion Guide for Choliday Summertime 2022

Julia Kicova / Unsplash

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet erittäin kovia melkein kaikille. Ei vain COVID -vaaran jälkeen, koska se on estänyt paljon ihmisiä unelmahäät tai lomansa.

Vuonna 2022 ennätyksellinen määrä ihmisiä on varannut lomalle ulkomaille, ja jos olet yksi harvoista onnekkasta, jotka pääsevät matkalle kesällä, saatat miettiä, mitä vaadit ottamaan tyylikkäät, oletko sinä olet lomalla eurooppalaisessa kaupungissa tai rannalla.

Onneksi on joitain tukikohtia, joita voit käsitellä lomaa, joka sekoittuu mihin tahansa menet.

Ottaa takki

Se on paljon enemmän brittiläistä asiaa, mutta se voi tapahtua kenelle tahansa. Menet lomalle, samoin kuin sataa – vaikka se on elokuun puoliväli. Bummer!

Yksi tapa valmistautua tähän on takki tai takki. Niiden ei tarvitse tukahduttaa samoin kuin tosiasiassa, uk on paljon rutiinia sekä plus-kokoisia takkeja, jotka on luotu kesäajan kuluessa. Joten vaikka sataa, voit silti poputtaa sen ja näyttää tyylikkäältä.

Tamara Bellis / Unsplash

Aurinko on pakollinen

On helppoa sivuuttaa itsesi suojelemisen arvoa, etenkin kun yrität nauttia sitä tuolla rannalla Italiassa. Voit kuitenkin luonnollisesti turvata itsesi haitallisilta UV -säteiltä aurinkohatun avulla, samoin kuin ei, konttihattu tai baseball -korkki ei ole tässä mielessä sitä, mitä aurinkohatu osoittaa!

Käytä leveä reunusta, joka on valmistettu joko olkista tai puuvillasta, ja varmista, että se on hengittävä. Tämä tarjoaa asianmukaisen turvallisuuden pään, harteille, käsittelemään (ja jopa aseisiin) sekä myös pään viileänä.

Ottakaa kenkiä!

Tämä voi tuntua omituiselta ongelmalta, mutta kun lähdet lomalle, vaadit todennäköisesti paljon enemmän kuin yksi kenkäpari.

Tämän tarkoituksena on selviytyä erilaisista lämpötiloista, joita voit kokea, ja tietysti tarjota tukea, kun harjoitat erilaisia ​​aktiviteetteja. Haluat varmistaa, että käytät ihanteellisia pehmustettuja kenkiä, jos kävelet pitkiä matkoja. Et halua käyttää Broguesia rannalla!

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kevään muoti, kesäaika
tarkalleen kuinka tyyliä minimalistista pukeutumista tyylikkäillä aurinkolaseilla

Ei nahkaa

Haluat pakata matkalaukkusi vaatteilla, jotka ovat sekä kevyitä että hengittäviä, etenkin jos matkustat Karibialle tai muuhun lämpimään ilmastoon.

On aina jonkin verran houkuttelevaa ottaa nahkaa tai muita raskaita materiaaleja, koska saatat uskoa, että ne näyttävät viileiltä. Vaikka he tekevät, on paljon parempi ottaa kevyempiä vaatteita, kuten hameita sekä liinavaatteista ja puuvillasta valmistettuja yläosaa. Tämän avulla voit pysyä hienona ja näyttää myös erinomaiselta täsmälleen samaan aikaan.

Tankinit ovat sisään

Nyt rannan aiheeseen. Mitä on?

No, naiset, ymmärrät mielellään, että bikinit eivät ole todella menossa minnekään, mutta äärimmäisen ulkonäön aikana auringonpatistuessa rannalla saatat haluta sijoittaa Tankiniin. Nämä ovat pohjimmiltaan varastosäiliöitä, jotka on valmistettu täsmälleen samasta materiaalista kuin uimapukut, samoin kuin täsmälleen samasta kankaasta valmistetut bikinit tai kuumat housut. Ne näyttävät hyvältä, ovat sekä trendikkäitä ja tietysti, pitävät sinut peitettynä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *