Uncategorized

Plaid = iloa.

Oletko pukeutunut estämään kipua tai tuoda mielihyvää? Uskon todella, että nämä ovat ainoa kaksi motivaatiota ihmisten sartarielin valintojen takana. Ihmiset, jotka pukeutuvat estämään kipua (onko se fyysinen tai sosiaalinen epämukavuus, he välttävät) ovat puhtaasti reaktiivisia. Heidän vaatteensa päätökset ovat aina vastaan ​​jotain, ei koskaan jotain, samoin kuin se ajaa minua pähkinöitä.

Haluan vain mennä niin paljon kuin ne huonoja menetettyjä sieluja, kuten jotkut vieras lähetyssaarnaaja, sekä kysyä “sisar, tekivät * mitään * siitä, mitä käytät tänään tehdä sinut onnelliseksi? Tai oli kaikki välttää mahdollisuus onnettomuuden mahdollisuudesta? ” Jos haluat mennä Chicagoon, et pääse ulos menemään pois St. Louis, Cincinnati, Detroit, samoin kuin Milwaukee … saat Chicagaan menemällä kohti Chicagoa. Jos haluat haluta, mitä käytät, et voi päästä sinne vain välttämällä asioita, joita muut ihmiset vihaavat tai että olet huolissasi, he voivat arvostella. Joku aina ei pidä sitä, mitä käytät (ja jos se on culottes tai mehukas couture tracksuit, tämä henkilö on minä).

Ensimmäistä kertaa käytät jotain, mitä todella, todella rakastan, jotain, joka tarjoaa sinulle niin paljon onnea, ettet edes välitä, jos sokeat ihmiset ylittävät kadun kertoa teille, että se on ruma – jotain todella kiehtovaa tapahtuu. Kun käytät jotain, joka on todella sinun, se osoittaa, kuka olet, ei vain mitä olet kauhistunut olemaan, ihmiset reagoivat todellisuuteen sekä rehellisyyteen paljon enemmän kuin ne reagoivat todellisiin vaatteisiin. Funnasti tarpeeksi, paljon ihmisiä, kuten totuus, samoin kuin he pitävät rehellisyydestä, samoin kuin jollakin suolen tasolla he tunnustavat, että päätät olla paljon enemmän itseäsi, samoin kuin he antavat sinulle kohteliaisuuksia. Usein hyvät tarjoukset sekä hienot ratkaisut. Vaikka se olisi jotain, jota he eivät koskaan koskaan käytä itseään – sanovat, hame peitetty monivärisillä polka-pisteillä, jotka näyttävät mitään niin paljon kuin hieman levitetty Twister Mat sekä Blaze-Orange Hoodie – he kuitenkin tunnustavat sen takana olevan onnea , samoin kuin he vastaavat siihen. Sekä ei vain ihmisiä, joita tiedät. Stranders kadulla (kyllä, jopa New Yorkissa) pysähtyy sekä täydentämään sinua. (Ja ei ole mitään niin suuri kuin satunnainen validointi muukalaisilta!)

Yllään, mitä pidät, ei kuitenkaan ole kaikki mentos-kaupallinen. Joskus joku ei vain pidä siitä, mitä olet yllään ei pidä mehukas kappaleen ja mitä se tarkoittaa. “Se on vain tavallinen töykeä.” Se on tavallinen töykeä. Älä pidä syntiä, kuten syntinen, kutsua syntisen puku ostoksia; voin olla eri mieltä siitä, mitä käytät, mutta suojelen kuolemaan, joka on ihanteellinen jne. Jne.) Vain käyttämällä mitä pidät olet kehittänyt tällaisen onnellisuuden, että tällaiset kommentit vain ajelehtia kuin voikukka. Erityisesti silloin, kun (kuten on niin usein tapaus), näet, että mitä he käyttävät, luotiin huolenaiheesta syksyn 06 kokoelma, lisävarusteita pelosta. Miksi sinun täytyy ottaa joku vakavasti, kuka ei edes pukeutua maksimoida onnea?

Jos et ole varma, oletko pukeutua onnellisuudesta tai pelosta, tässä on testi. Kuva Preferred Dress. Kuva itsestäsi jollekin käyttämällä tarkkaa tarkkaa samaa asiaa. Jos luulet, kun näet Doppelgnger, “OMG, minun täytyy mennä puhumaan hänelle, panostamme, että pääsemme hyväksi”? Ilo. Jos uskot “Voi helvetti ei, narttu paljon parempi nauttia OUT”? Pelko. Helppo nakki. (Voin saada sinulle budjettikortin, jos haluat.)

Napsauta kuvaa tarkastaa tämä ilo-antaminen, elämää vahvistava puku (B38 / W31, merimiehen kaulus) – itse asiassa joku ota se ennen kuin teen! Vaatekaappi on niin täynnä onnea jo …

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia
Pelko epäonnistuneesta 1, 2008
Kansainvälinen Wear Coown Day 2009 – Tänään! 29. lokakuuta 2009with 83 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *