category

Kuinka tehdä oma yrtti-infusoidesi öljy

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Kun lomat rullaavat, yritämme aina tulla alkuperäinen, halpa, mutta henkilökohtaiset lahjat antamaan erityisille ystäville, perheelle ja muille, jotka tekevät elämästämme niin loistavat koko vuoden ajan (kuten kampaaja!). Muutaman vuoden takaisin aloitimme Herbin infusoidut öljyt lahjoiksi. Ihmiset näyttivät rakastavan heitä (joko, tai he yrittivät olla vahingoittamatta tunteitamme). Mutta harkitsemme, että yritimme heitä itseämme ja pitivät heistä, olemme melko varmoja, että he eivät valehtele meille.

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Monet niistä asioista, joita tarvitset öljyä, sinulla on jo olemassa tai voi hankkia ilmaista naapureita ja ystäviä. Joka jättää sinut ostamalla öljyä (koko elintarvikkeita 365 ylimääräistä neitsytoliiviöljyä pidetään laajalti hyvänä bargainina $ 4: ssä 17,9 unssia; heillä on myös safloriöljy) ja jotkut pullot (kaksi öljyä ja etikkapulloa 3,99 dollaria) maailmanmarkkinat). Koko lahja maksaa sinulle alle 4 dollaria per lahja. Ja ansaitset bonuksen “Oohs ja Aahs” luovassa acumenille.

Kuinka infuusi öljyä yrtteillä:

Valitse yrtit ja mausteet. Jos valitset yrtit puutarhasta, pese ja kuivaa ne ensin. Voit joko kuivata ne paperipyyhkeiden väliin tai laittaa ne uuniin alhaisimmalla lämpötilassa muutaman minuutin ajan.
Yrtit on liukastunut hieman (ajaa ne sormien välillä) vapauttamaan aromit.
Lisää öljy ei-reaktiiviseen kattilaan ja lämmitä keskilämpöön sekoittaen jatkuvasti, kunnes se kuplia hieman. Keitä noin 5 minuuttia, sekoittaen säännöllisesti palamisen lopettamiseksi.
Poista pannu lämmöstä ja anna öljyn jäähtyä.
Lisää yrttejä ja mausteita puhtaalle oliiviöljylaille.
Käyttämällä suppiloa kaada oliiviöljy purkkiin. Sulje purkki tiukasti ja säilytä se jääkaapissa.Notes: Aloita valo, mauton öljy, kuten saflori, auringonkukka tai kana. Nämä vähemmän voimakkaat maustetut öljyt ovat vähemmän pilaantuvia ja mahdollistavat paljon kuuluisamman yrtti-maku. Oliiviöljy tekee hyvän infuusiopohjan joillekin yrtteille, mutta pyrkii tekemään paljon nopeammin.

Pidä infusoidut öljyt jääkaapissa.

Oliiviöljy kestää noin kuukausi; Muut öljyt pysyvät tuoreina noin kaksi kuukautta.

Valkosipuli sisältää ylimääräisen botulismin riskin, joten ellet ole kokenut Öljyistä, pysy poissa valkosipulista.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *