Uncategorized

Jeggingin syntymä (farkut + lefging)

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Voimme ehdottaa, ovatko Jean Leggings ovat aidosti leggingsit tai vain todella laiha farkut, mutta ….How, määrität heidät kuuma kuvio keväällä. Pidämme jalostusta sekä sen retro “80-luvusta sekä sen mahdollisuuksia tehdä jalat näyttävät kilometrin pituiseksi. Suuri uutinen on, että uusimmat Jean Leggings ovat laaja valikoima pesua, joten voit joko mennä uskomattoman trendikkään (kevyt tai hapan pesu, korkea vyötärö) tai uskomattoman tyylikäs (puolivälissä alhaiseen nousuun, perinteinen tumma pesu). Juuri täällä ovat keväällä, kaikki alle 50 dollaria.

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Jegging: 5 paria

1. Viiden taskuinen upea lefging, 39 dollaria, Newport News

Mukavakas tumma pesu, tarkista. Materiaali, joka näyttää denim kuitenkin anteeksiantavan “antaa” leggingsistä, tarkista. Pidempään, kevyempi näköinen jalat, tarkista.

2. Skinny Jean Leggings, paljaat tarpeet, 25 dollaria myytävänä

Nämä Jean Leggings ovat uskomattoman ohut sekä keskipesu, niille, jotka haluavat matkustaa aidan. Näemme nämä kermalla tai valkoisella naisellinen pusero (kontrasti) sekä joitakin rohkeita kausi-straddling nilkan saappaita.

3. VILA STONEWASH DENIM JEAN Leggingsit, myynti 30,77 dollaria, Asos

Täydelliselle 80-luvulle vibe, nämä taaksepäin stonewash leggingsit ovat klubin valmiita – heittävät silkkisen naisellisen yläosan sekä joitakin rohkeita kantapäät, jotka pitävät näyttävät nykyaikaisen sijasta epäonnistuneen yrityksen sijasta vanhempi vuosi. Muista: kevyempi pyykki pyrkii suurentamaan kokkareita sekä kuoppia, joten jos olet huolissasi valaistuksesta vaikeuksista (olemme ihanteellisia siellä teidän kanssanne) Nämä eivät ehkä ole leggingsit sinulle. Jos sinun täytyy hemmotella, ettet ole mallia, tarvetta syödä-a-voileipä, uskomattoman kiinni ohut, yhdistää ne tunikaan tasapainottaa siluetti sekä naamiointi mitä haluat mieluummin pitää käärit.

4. Rajaa Zelda Jean Legging, 49,50 dollaria, Express

Rajattu tumma pyykinleikkaus on paljon enemmän rento tapa käyttää kuviota – pari lyhytaikainen nappi alas sekä värikkäitä asuntoja, jotta näyttävät flirttaan sekä äärimmäisen 2010.

5. Sauma takaisin Faux Jean Jean Legging, 49,50 dollaria, Express

Tämä pari, jos todennäköisesti on perinteinen kuin Jean Legging voi saada – denim, tumma, uskomattoman super Slim. Nämä jean leggingsit ovat aikuisia seksikkäitä sekä mahdollisesti (hyvin, melkein) ajattomia pumppuja – lisää pari kerrostettua säiliötä, samoin kuin olet hyvä mennä.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *