Uncategorized

H & M haluaa hyödynnetyt vaatteet … vastineeksi tallentaa kuponkeja!

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Nyt tässä on brändi, joka ansaitsee oman suuren miehen Greg -ominaan. Ruotsin muotiliiketoiminta H & M on ilmoittanut avaamaan myymälän ovet maailmanlaajuisesti käyttämään vaatteita vastineeksi H & M-myymälästä. Kuulit meidät oikein! Yksi pussi käytettyjä vaatteita = tallentaa kupongin. Kuulostaa hyvin hyvin ollakseen totta? Tutustu loput tarinasta hypätä.

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

Vaihda hyödynnetyt vaatteet tallentaa kuponkeja H & M: ssä

Vaatteiden kerääminen, joka alkaa helmikuussa 2013, tarjotaan kaikille 48 markkinoille maailmanlaajuisesti. sekä tässä on paras osa: H & M on ilo toteuttaa tahansa vaatekappaleita, mistä tahansa brändin sekä tahansa kunnossa!

Kerätyt vaatteet lähetetään H & M-kumppanille, i: kerätä, jotta voidaan käsitellä materiaalin uudelleenkäyttöä varten.

Ottaen huomioon, kuinka monta tekstiilimarkkinoista peräisin olevien tekstiilimarkkinoiden lukuisia metrisiä tonneja on hävitettävä (95%: lla materiaaleista, jotka ovat edelleen uudelleenkäyttöä tai uudelleenkäyttöä), TBF tervehtii H & M: n ponnisteluja johtaa muotiikkunaan sosiaalisesti ja ekologisesti vastuussa.

Toivomme, että tämä ajatus saaliit muualla muoti-maailmassa. Teemme todella. Kun ihmiset, jotka on lyönyt muotia, uskomme, että meillä on korkea aika, että rikkomme vuosikymmenien vanhan stereotyypin, että muoti maailma koostuu kuitenkaan itsestään imeytyneitä, pinnallisia karsatoreita, jotka ovat verkossa ylellisissä pienissä kuplilla.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *