Uncategorized

Kun Liz Clairorne hallitsi maailmaa: Budjettisuunnitelman historia

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Takaisin päivässä (kuten 1988) Liz Claiborne oli “dabomb.com”. Vuonna 1976 perustettu brändi oli yksi viimeisten 40 vuoden menestyksekkäimmistä naisten urheiluvaikuisimmista tuotemerkeistä. Sivuston nimen johdin mukaan:

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Cliiborne oli epäilemättä ensimmäinen valtavirran suunnittelija toimittaa työtä naisia, joilla on järkevä, hyvännäköinen vaatteet toimistoon. Hän perusti liiketoiminnan vuonna 1976 sekä vuoteen 1988 mennessä, sillä se oli mahtava kolmasosa amerikkalaisista naisten hyväpalkkaisista urheiluvaattimista.

Jokainen kauppakeskus, Wanna-be Fashionista joko oli 45 dollaria “Pletti” Liz Claiborne Cross-Body Bag (erittäin 80-luvulla kuin Taupe sekä Mauve) tai yritti selvittää menetelmä, jolla voit nostaa riittävästi varoja (Laskin erittäin paljon entisessä luokassa). Niille teistä, jotka eivät ole vanhoja, pitävät mielessä 80-luvulla, saatat vain ostaa Liz Claiborne tärkeimmistä tavarataloista (minun tilanne Minnesotan Bloomingdales, Dayton’s).

Vintage Liz Claiborne käsilaukku .. Älä tuomitse ..

Liz Claiborne hallitsi ajankohtana, jolloin naiset alkoivat saada aitoa vetoa liiketoimintamaailmassa ja vaikka voi olla vaikea uskoa tähän ikääntymään, teknologiaan, yrittäjyyteen, nuoret naiset halusivat olla Melanie Griffithin luonne “Työskentely Tyttö “- nouseva liiketoiminta Titan aseistettu” mielessä palvelua sekä kehoa syntille “.

Tech Worldin kasvu, sen tasainen liiketoimintarakenne, nestemäiset korvausrajat sekä erittäin rento tekniikka työskentelemään pukeutumaan, muutti yhtälöä kaikille, kuitenkin erittäin suurilla tavoilla naisille. En pääse yksityiskohtiin, koska se on tosiasiallinen, joka kannattaa itseään erittäin pitkä julkaisu, joka on aivan TBF: n valikoiman ulkopuolella, mutta minä sanon, että naiset, kuten minä vuosituhannen mukaan, on paljon Paljon enemmän nesteenäkymä henkilökohtaista tyyliä. Vaikka äidillemme oli käytettävä liiketoiminnan haarniska, meillä on paljon joustavuutta sekä vaihtoehtoja henkilökohtaisessa tyylissamme (tänään käytän valtava purppura turbaani sekä Blue / Green Silk -puku toimistossa). Sekä se on täsmälleen nämä vaihtoehdot, jotka tekivät sen kovaa teknisiä vauvoja, kuten itseäni saada ylimääräisiä geeked ylös Liz Claiborne.

Tämän ymmärtäminen Liz Cliiborne pyrkii vuoden 2008 lopulla elvyttämään tuotemerkin Blaching Isaac Mizrahin tavoitteesta.

Isaac Mizrahi Chatit hänen (lyhytikäinen) tehtävä Liz Claiborne vuonna 2009

Mikä on ollut kiinteä kumppanuus, Mizrahin tyylin herkkyydet (Edullinen-J.CREW) sovitettu Liz Claibornin mahdollinen asiakas (Michelle Obamas of the World), epäonnistui jakelun puutteen vuoksi (muista tarkalleen kuinka vaikeaa oli löytää rivi?) Sekä brändin kahden tähden mizrahin sekä innovatiivisen johtajan, Tim Gunnin välillä.

Isaac Mizrahi Liz Claiborne kaupalliseksi. Etkö voinut nähdä ihmisiä yllään näitä näyttävät nyt?

Joten uutiset, että 40 vuotta vanha myydään suurimman osan siitä, mikä on syntynyt JCPenneney, joka on kuitenkin, on kuitenkin hieman alle Matcin muoti totem-napa, on todellinen kiehtova tapahtuma. Merchanding ei ole JCP: n vahva fit (siirry alueellisen JCP: n muotiosastoon sekä ymmärrät mitä sanon), mutta Liz Cliiborne kääntyy voimansiirron tuotemerkistä pastellin mukavuuden tuotemerkkiin JCP-asiakkaan kanssa.

Vain älä odota uuden sukupolven “työttömiä tyttöjä” käyttää brändiä.

Mitä mieltä olet Liz Claiborne?

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *