Uncategorized

Nordstrom Anniversary Myynti Suosikit

Nordstrom Anniversary Myynti Suosikit

Ellei tänään ole ensimmäinen päivä Internetissä, tiedät, että Nordstrom-vuosipäivän myynti on täysin ainutlaatuinen Nordstrom-myynti, joka tapahtuu kerran vuodessa. Kun myynti on ohi, hinnat monilla rakastetuilla kohteilla palaavat takaisin. Sitten tuijotat kannettavan tietokoneen näytön tuhoutuneeseen.
Jos olet hukkua tämän myynnin pelkkä suuruus, hyvä paikka aloittaa tämä villapaita. Se on osa Nordstromin omaa talon kokoelmaa, ja se on elintärkeä chewneck. Myös se valitsee kaiken ja sen pitäisi olla vaatekaapissa monissa väreissä, varsinkin hintapisteessä alle 30 dollaria. Tutustu paljon enemmän myynnistä löytyy tämän viestin alareunasta. Se sisältää tämän uskomattoman unenomainen sadetakki, joka on luultavasti suosikki ostokseni myynnistä.

Halogeeni Crewneck Sweater

Nordstromsinen sekoittaa viljelyhousut

Jack RogersGigi Slide Sandaali

Nordstrom-vuosipäivä myynti poimii

Nordstrom-vuosipäivän myynnin lisäksi Nordstromissa on aina paljon syytä. Kauppa käyttää poikkeuksellista asiakaspalvelua lisäksi ilmainen toimitus, ilmainen paluu ja ilmaiset muutokset. Voit myös ostaa haluamasi tavalla – verkossa, myymälässä, curbside nouto, varaa verkossa ja kokeile myymälässä. Jos et ole vielä Nordy Clubin jäsen, tämän palkkio-ohjelman avulla voit kerätä pisteitä, saada yksinomainen pääsy myyntiin ja voitti sinulle räätälöityjä etuja.
Myynti päättyy tänä sunnuntaina 9. elokuuta, joten osta suosikkini edellä ennen kuin he palaavat täydelliseen hintaan maanantaina!

Kiitos Nordstromille ja ShopStylelle yhteistyökumppania tähän viestiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *