category

Taylor Swift tyyli puretaan

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Taylor Swift on ollut melko paljon lyhyessä ajassa. Hän on jo taitava kitaristi sekä laulaja-lauluntekijä, hän on voittanut joukoittain palkintoja sekä on lukuisia sisukas albumit (kultaa, platinaa, jne …), ja hän graced kannessa Vogue (alias muotiraamattu) etsii kieltämättä upea.

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

Lahja paikallinen Nashville, Tennessee, Taylor Swift tyyli on kaikki omaa. tasan tyttömäinen sekä boheemi juuri riittävällä nykyaikainen maa glamouria, hänen tyyli on nopeasti imitable. Ellet ole fani mekko. syy Taylor Swift on ehdottomasti luvannut hänelle uskollisuutta naisellinen pala ne kaikki, mutta silti onnistunut pitämään hänen katsoa tuoreena sekä kehittymässä. Paitsi että tämä Cover nainen tiedottaja on korva mahtava hienosäätää hän on samalla tavoin innokas silmä tyyli.

Taylor Swift tyyli puretaan

Line Mekot – Taylor on pitkä. sekä hän tietää, mitä sopii hänelle hoikka runko sekä pitkät jalat: A-linja mekkoja. Hän on kulunut tämän tyylin lukuisia kertoja sekä näyttää aina tyylikäs ja, mikä tärkeintä, mukava. Tarkoitamme mukava kuin positiivisessa sekä täysin kotonaan. Leikattu ehdottomasti ei sovi hänelle sekä upeiden frocks tulee bonuksena itsenäisten tosin tyttömäinen tyttö: kiistaton naiseudesta on vekkihame.

Luotto: kustannuksella Davila / Startraks; Royca DeGrie / Getty Images; Justin Campbell / Startraks; Lionel Hahn / Manilla

Punainen! – Emme voi uskoa kaikentyyppisiä muiden celeb kuka kuluneet punainen punaisella matolla niin yleisesti kuin Taylor. sekä meillä ei olisi sitä mitä tahansa muuta keinoa! Hän voi tarttua täsmälleen sama väripaletti, mutta hän on älykäs riittää pitämään siluetti muuttuu jatkuvasti: olkaimeton takit, fifties tyyli cocktail mekko, yhden lapa tuppi, maxi, midi tai mini pituus. Tämä voima väri tuo esiin Taylorin kaunis iho sekä vaaleat silmät. Taylor varmasti näyttää upealta punaisena, sekä mitä väriä voisi olla paljon sopivia tähän itsensä tunnustava harrastaja rakkauden?

Credit: Anna Webber / Wire Image; Dara Kushner / INF; UPI / Terry Wyatt / Landov; MMY / Splash News Online; Curtis Hilbun / AFF-USA

Peep-Toe Pumput – Sling-back, strappy tai suoraan ylös pumppu, Taylor on suuri fani suuri peep toe. samoin kuin se ei ole yllätys hän kallistua tähän perinteiseen tyyliin. Se on hyvin linjassa hänen naisellinen tyyli esteettinen. koskaan, koska myöhään neljänkymmenen, alkuaikoina Peep-toe, se on ollut nainen kaltainen tapa lisätä joitakin puhti ulkoasua, tekemättä tahansa sellaista ääneen tai avointa selvitys. Peep-toe pumput ovat perinteisiä sekä naisellisia vain ripaus päähänpisto. Jos uskot siitä, ne ovat tavallaan ihanteellinen kenkä täydentää Taylorin yleinen tyyli valintoja.

Luotto: Peter Kramer / AP; Jeff Kravitz / FilmMagic; Andrew H. Walker / Getty

Florals – Olemme puhuneet Taylorin rakkaus-line puku sekä peep toe pumppu, sekä mitä naisellinen vaatekaappi voisi olla yhteensä ilman naisellinen rakenteessa ne kaikki: tulinen. Tätä me rakastamme noin Taylorin tyyliin; Hän on niin selkeä affiniteetti kaiken naisellinen sekä voit kertoa hänen asuja, hän on aina uskollinen hänen itsensä. Se on erittäin virkistävää nähdä tällaisia ​​muoti fearlessness joku niin nuori. Päällisin puolin se, hänen vaatekaappi valintoja ei kenties näytä niin rohkea, mutta hänen pelottomuus aliarvostetaan sekä hienovaraisia, sekä on kaunein esimerkki siitä, mitä todella on henkilökohtainen tyyli.

Luotto: George Shepherd / AdMedia; Splash News Online; fame Pictures

Luotto: Xposure; Bauer-Griffin; Roger Wong / INF

Kissan Eye – Viimeisen silauksen Taylorin kaunis hienostunut ilme on kissan silmä piirretään niin yleisesti juuri edellä hänen ripsien linjan. Talyor ei mitään, jos ei vastaa, sekä mitä voisi olla paljon enemmän feminiininen kuin nesteen liner pidentämisestä juuri ohittanut silmän leikkisällä ylöspäin swish? (Vuonna tasatilanteessa alkuun alueelle olisi rubiininpunainen huuli, yksi Taylorin suosikit). Temppu uudelleen luonnissa hauskannäköinen kissan silmä on käyttää nestemäistä eyeliner sekä vaikka vaisto voi kertoa muuten aloittaa ulkoapäin, eikä muuta menetelmää ympärillä.

Luotto: Jason Merritt / Getty; Bauer-Griffin; Evan Agostini / AP; Kevin Mazur / Wire Image

On niin paljon couture malttia niin nuorena on ilo nähdä. sekä meillä on tunne, ei väliä kuinka hänen tyyli kehittyy, se on aina ainutlaatuinen, viehättävä, kaunis ja kokonaan Taylor.Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *