category

8 asiaa Tony Gorga ei voi elää ilman

Katsotaanpa Tony Gorgan EDC

Jokapäiväisen kantomaailman maailma (a.k.a. EDC) on minulle mielenkiintoinen. Nämä videot näyttävät pärjäävän mielettömästi YouTubessa, ja viime aikoihin asti minulla ei ollut aavistustakaan, että kaikilla Knick-Knocks-kavereilla oli omistettu kokonaisia ​​kanavia. Mutta he ovat siellä. Joten jakamisen hengessä tässä kannan kanssani-ja miksi.

Kattava

Viime vuosina minusta on tullut pieni OCD sotkusta. Inhoan myös juoksemista kysyen ‘missä ovat auton avaimet? “Kun väistämättä olen myöhässä ovesta pudottaa tyttäreni päivähoitoon. Välttääkseen sitä niin paljon kuin mahdollista, pidän kaiken EDC: n täsmälleen samassa paikassa-tämä nahkainen kiinnitys. Se on talon sisäänkäynnissä, ja pudotan kaiken sinne, kun tulen sisään. Vähemmän sotkua laskureille ja vähemmän aikaa yrittää löytää asioita matkalla.

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

Autonavaimet

x

10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 10 sekuntia

Seuraava
Ultimate aloittelijan kapselin vaatekaappi
09:22

Elää
00:00
05:10
05:10

Vaikka olen kasvanut Detroitin ulkopuolella, en ollut koskaan paljon “auton kaveria”. Viime vuosina olen kuitenkin saanut hieman enemmän muotoon, toimintaan ja muotoiluun. Löysin erinomaisen kaupan erittäin matala-mittarina Audi A4: stä vuonna 2020 ja jouduin liikkumaan siihen. Vaikka tämä ei ole “perheauto”, se on ollut erinomainen matka. Se on toimiva, mukava, ja turbo antaa sille runsaasti peppiä takatietä varten. Vaikka asuinpaikassa ei saa liikaa lunta, suosittelen Audi’s Quattro -järjestelmää.

Huomaat myös, että ainoa asia avainkehässäni on talon avain. Ei salaisia ​​ruokakauppaklubin jäsenyyttä, ei kuukauden hyytelöklubin tunnistetta-mitään niistä. Haluan niin vähän irtotavaraa taskuissani kuin mahdollista.

Lompakko

Isäni on valtava lompakko – niin suuri, että hän tarvitsi kerran kuminauhaa pitämään sitä yhdessä tarranauhan kulumisen jälkeen. Erittäin Costanza. Juuri siinä vaiheessa päätin kantaa korttitapausta ja pitää vain siellä olevat välttämättömät asiat. Ja koska näin, että niin monet kaverit on korvattava heidän joka toinen vuosi, tiesin, että halusin jotain, joka sai kestää.

Joten päätin Shell Cordovan -korttikotelosta. Löysin tämän Etsystä, kaikista paikoista. Se on valmistettu Horweenin klassisesta väristä #8, ja sininen kontrastipisto näyttää erityisen komealta. Minulla on ollut tämä noin vuoden ajan, ja se on ollut upeaa. Se on alkanut ottaa pienen patinan, ja se on pitänyt kiinni siitä, mitä pidän siellä. Mikä ei rehellisesti sanottuna, ei ole paljon: kaksi luottokorttia, ajokortti ja vakuutuskortti.

Vihkisormus

Hääbändit ovat yksi niistä syvästi henkilökohtaisista asioista, joiden takana on tarina. Täällä haluaisin ajatella, että on opittavaa.

Kun olin ensimmäisen kerran naimisissa, minulla oli 6 mm: n volframi -yhtye. Valitsin sen, koska monilla muilla kavereilla oli heidät – ja he olivat saatavilla siihen, mitä meillä oli kohtuudella varaa tuolloin. Mutta olin mitoitettu siihen noin klo 11.00 elokuun puolivälissä melko huomattavan aamiaisen jälkeen. Lyhyesti sanottuna minua ei ollut koko mitoitettu ja siitä tuli erittäin vaikeaa jatkaa. Koska volframinauhoja ei voida koota uudelleen, minun piti ostaa uusi kolmen vuoden kuluttua.

Bändini on hieman kuplaja pyöreällä reunalla. Tällä tavalla se liukuu nivelini yli, mutta istuu silti turvallisesti sormellani. Olin myös mitoitettu 6,75 – ei 6,5 tai 7. Se oli niin pieni kuin pystyin menemään samalla kun pystyin silti saamaan sen mukavasti päälle ja pois. Se on 5 mm leveä – ei 4, ei 6, mutta viisi. Olen ehkä maininnut aiemmin, että olen hieman pakkomielteinen ja tämä leveys valittiin paitsi siksi, että se on ainutlaatuinen, mutta se on silmäni puolestani sormeni oikea osuus. Se on myös 14K 18K: n sijasta, koska halusin sitä hieman kovemmin.

Oppitunti on kuitenkin valita jotain ainutlaatuista sinulle, ei siksi, että se on tällä hetkellä trendikäs.

Katsella

Vaikka voin ehdottomasti arvostaa näiden kiehtovien mekaanisten esineiden monimutkaisia ​​malleja ja monimutkaisia ​​malleja, olen luultavasti vähiten “katsella kaveri” tämän sivuston avustajista. Minulla on kunnollinen kokoelma, mutta suosikkini on tämä näkymä jazzmaster -automaattinen Hamiltonista (ref.h32515555). 40 mm: n kotelon koko on erinomainen ranteeseeni, ja tämä valitsin ja hihnat toimivat minkä tahansa t-paidasta kaksirintaiseen pukuun.

Minulla oli silmäni ostaa se, kun sain selville, että minusta tulee isä, mutta yllätysbonus antoi minulle mahdollisuuden tehdä se hiukan aikaisemmin. Minulla on ollut se jo yli neljä vuotta, enkä usko, että se on poissa kokoelmasta milloin tahansa pian.

Puhelin

En ole yksi linjassa “viimeisimmän ja parhaan” kaiken tekniikan laitteesta, joka tulee seuraavaksi. Mutta kannan tällä hetkellä iPhone 12 Prota, ja olen iloinen, että tein. 12MP-kamerajärjestelmä on varma, mutta arvostan todella monista aiemmista malleista, on paluu neliöllisempiin reunoihin. Minun silmäni tekee puhtaamman suunnittelun. Menen myös Peelin minimalistiseen tapaukseen.

Aurinkolasit

OlenKaukana Bonosta, mutta silmäni ovat melko herkkiä ja käytän aurinkolaseja suurimman osan ajasta ulkona. Koska saan niistä niin paljon hyötyä, laatupari oli hyvin sijoitus. Ja minulle ei ole parempaa paria kuin Persol 714 -sarja.

Menin pienemmälle 52 mm: n mallille, ja se on toiminut parhaiten Nogginin koon puolesta. Havanna -kilpikonnan ja ruskea (polarisoitu) linssi täydentävät suurimman osan myös siitä, mitä käytän.

Vaikka 714-vuotiaat ovat taitettava malli, en todellakaan taita niitä tyypillisesti, ellei minun tarvitse pakata niitä kantolaukkuun.

Golfharjoittelu

Kuten monista, golfista tuli huomattava osa elämääni vuonna 2020. Kurssi on paikka paeta ja peli on tapa haastaa itseäsi jatkuvasti sekä fyysisesti että henkisesti. Olen onnekas, että minulla on klubi, jolla on erinomaiset harjoittelutilat kirjaimellisesti kadulla talostani, joten voin päästä ulos muutaman kerran viikossa lounastauolla tai sen jälkeen kun tyttäreni on nukkumassa pallojen osumiseksi, ja Yritä saavuttaa yksinumeroinen haitta.

Käärimistä

EDC: ni tietysti vaihtelee riippuen siitä, mihin menen sinä päivänä. Mutta olen ollut tietoinen ja tahallinen siitä, mitä kannan ja miksi. Se on yksi vähemmän muuttuja, joka minun on otettava huomioon ja tekee minusta paljon tehokkaamman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *