Uncategorized

Mitä saada töitä J.Crew

Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Tänään tarkistamme tarkalleen, kuinka kehittää työkaapia J.Crewissa – voit myös tarkistaa tarkalleen, kuinka kehittää työkaappi Talbotsissa, Bodenissa ja Landsin lopussa (ja lopulta tarkastella koko sarjaa kuinka How to How How How to the Kehitä työkaappi). Yritämme keskittyä vierailijoiden suosikkeihin ja erittäin suosittuihin klassikoihin – absoluuttisiin hienoimpiin vedonlyönteihin ajatonta, edistyneestä työkaapista.

Toinen erinomainen asia J.Crew: Ne tarjoavat nyt koot niin paljon kuin koko 24, samoin kuin kaikki alla olevat klassikot ovat yleensä kyseisen kokoa (samoin kuin pieniä ja korkeita).
Lukijat, mitkä ovat suosikkisi saadaksesi J.Crew? Mitä tuotteita sinulla on kerrannaisia ​​- samoin kuin mitä saat niin paljon hyödyntämään siitä, että saat sen jälleen sykkeen?
(Joitakin trendikkäimpiä asioita, jotka vierailijat ovat saaneet viime kuussa J.Crewiin, sisältävät nämä 🙂
Kauha neuletakki / italialainen nahkavyö / formknit -pukukuori
Mitä saada töihin J.Crew: Parhaat bleiserit ostaa

Tonni lukijan suosikki bleisereistä on peräisin J.Crew, mukaan lukien yllä olevat: 1) menossa, 2) Parke Blazer 3) Regent Blazer, samoin kuin 4) Eloise-puseron bleiseri. Totuudenmukaisesti kaikki J.Crew-puseron bleiserit esiintyvät eniten ostettuihin luetteloihimme (samoin kuin J.Crew Factory!).

Huomaa, että yllä oleville numeroille 1-3 on yleensä saatavana materiaalien, kuten kausittoman venytyksen, on saatavana kuitenkin toisinaan hauskoissa materiaaleissa, kuten tweeds tai kirkkaissa väreissä, mikä voi tehdä hauskan tai erinomaisen erillisen.
Hienoimmat työpöydät saadaksesi J.Crew -sivustossa

Täydellinen teepaita / irlantilainen pellava / drapey popover / vintage t-paita

Lukijat ovat pitäneet parhaasta teepaitosta jo monien vuosien ajan – se on yksi suosituimmista teepaitoistamme kerrostamiseen toimistossa. He ovat samoin olleet valtava painikkeiden ja popovers-painikkeiden fani. Vintage-teepaitojen linja on hiukan paljon rentouttavampi puolella, mutta erinomainen perusta palvelun rento toimistolle, rento päivälle tai viikonloppulle.
Huomaa, että J.Crew Cashmere ja merinotarjoukset ovat talvella erinomaisia ​​perusteita, mikä tahansa tyylikkäistä tyyleistä uskomattoman perinteisiin neuletakkiin.
Hienoin työpuku ja housut saadaksesi J.Crew -sivustolle

Cameron -housut / Jatka puku / nro 2 lyijykynähame / Kate suoraan housut

J.Crew’n Cameron-housut ovat melkein aina ostetuimpien tuotteidemme joukossa joka kuukausi-housuja on saatavana sekä pituuksilla että kankaissa, perinteisissä koossa 00-24 pienten koon lisäksi. Jatkapuku on vielä yksi suosittu vierailija (etsi sitä vastaavalla bleiserillä!); Voit usein löytää sen hauskoissa materiaaleissa ja väreissä. Heidän lyijykynän hameet ovat olleet yksi hienoimmista lyijykynähameistamme työhön vuosien ajan. Kate -housut ovat uusia tulokkaita J.Crew’n bestseller -luetteloihin, mutta niiden suoraan leikkaus tekee niistä erittäin hetken.
Muut J.Crew -viikonlopun vierailijoiden suosikit
4 ″ joustavat chino-shortsit (lukijan suosikki, koot 00-24)
Eco Dreamest pyjamat (xxs-3x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *