Uncategorized

Dana Buchman Kohlin rivi: Suuri sekä huono

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kun Dana Buchmanin lisävarusteiden linja osui Kohlin vuonna 2009, emme olleet vaikuttuneita. Takaisin sitten kritimme icky-lohi-väriä, että Dana Buchman-linja ylimitoitetaan, kankaiden huono korkea laatu sekä syvyyden puute plus-kokoisella linjalla.

Nopea eteenpäin vuosikymmenen sekä enemmän, samoin kuin Dana Buchman-linja Kohlin on edelleen melko ho-hum. Vaatteiden tarjoaminen on minimaalinen sekä sen menetelmä. On vain noin kaksi erää (tylsää) kappaletta, kaikki puhdistuma. Tämän lisäksi parhaat vaihtoehdot ovat söpöjä Dana Buchman kukkaroita sekä koruja.

Top kukkarot Dana Buchman Kohlin linjasta

Koralli käsilaukku

Dana Buchman Laukku Kohlista

Dana Buchman Satchelilla on perinteinen muotoilu, joten et tunne hankalaa kuljettamasta sitä ensi kaudella. Se on tarjolla mustalla ja kukkavedossa, mutta tämä koralli tuntuu aivan oikein – erityisesti keväällä ja kesällä. Samoin kuin jos sinulla olisi epäilyksiä tämän käsilaukun monipuolisuudesta, tarkista arviot. Se on täydellinen, viiden tähden luokitus.

Crocodile-ranne

Dana Buchmanin ranneke

Voit tarttua tämän rannekkeen 15 eri väriä sekä kuvioita, mutta faux-krokotiili on monipuolinen vaihtoehto ympäri vuoden. Kustannukset ovat oikein myös 39 dollaria.

Ristipussi

Dana Buchman Crossbody Bag

Saatat uskoa, että tämä risti näyttää melko perus. Sekä olisit oikeassa. Se näyttää erittäin samanlaiselta mustat pussit, joita saatat nähdä 40 dollaria Rossissa tai TJ Maxxissä. Mikä on kiehtovaa tästä pussista, on kuitenkin sen koko. Se on noin 10 tuumaa korkea sekä 10 tuumaa leveä, mikä on suurempia kuin muut halvemmat vaihtoehdot. Kustannuspiste täällä on 49 dollaria.

Dana Buchman korut Kohlin

Korut muodostavat suurimman osan Dana Buchman Kohlin linjasta. Tarkemmin sanottuna on noin 20 kukkaroa, paljon vaatteita sekä satoja koruja. Hinnat lajikkeet alkaen $ 16 – 36 dollaria sekä kokoelma sisältää hyviä kaulakoruja sekä korvakoruja lähinnä muutaman rannekorut.

Kuten kukkaroilla, Dana Buchman korut linja on hyvin, vain OK. On joitakin söpöjä tyylejä, mutta mikään ei ole ainutlaatuinen tai kaikki mielenkiintoinen. Plus, sinun täytyy vierittää menetelmä samoin monet pramea, old-lady nastat. En vain ymmärrä ketään tyylikäs, joka kuluu pin – joka on mukava sana rintakoru.

Dana Buchman korvakorut

Valitsemani grafiikoita Dana Buchman koruja linjan Kohlin ovat lasku korvakorut, kuten nämä mustat roikkuvat baareissa tai malleja koristavat värillinen Swarovskin kristalleja.

Valitettavasti siellä ei ole paljon muuta nähtävää.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *