category

Elegantti istutukset työntölaitteet alle $ 20

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä artikkeli saattaa koostua affiliate linkkejä. Katso tietosuojaohjelmamme.

Se on yleensä pienin sekä useimmat ennakoimattomat pienet symbolit, jotka tekevät parhaat mahdolliset tulokset. Se on erityisen totta posh sileää gluttons joka ei maksa mitään yli $ 20– vielä lupaavat tuoda korvaamaton hymyn nauttinut kasvonsa.

Alla on muutamia nautittavaa pikku iskuja antaa paikalliselle sekä rakkain.

The Very Best huulivoide

Aina suosittu Rosebud Perfume Co huulirasva Trio tekee viehättävä varustamiseen täytesekvenssi vain $ 17.

Lisäksi cherished perinteinen Rosebud Salve, Rosebud hajusteiden Huulirasva Triad ($ 17) on myös putket Mokka Rose ja myös mansikka huuleen balms. Kaikki huokuvat valo, kaunis fragrances– sekä jokaiselle, joka arvostaa suuri pakkaus rakastavat uudelleenkäytettäviä tina.

eteerinen korvakorut

Globe Market puolikuu jauhot ja myös korvakorut Present Perustetaan $ +16,99.

Täydellinen muoti korut rakastaja tai teini elämässäsi, maailmanmarkkinoiden puolikuu lautasen ja myös Korvakorut Gift Set ($ +16,99) on keraaminen arvokas korut ateria on koristeltu 3 paria taivaallisesta korut: pari sunbursts, kaksi nuolta painonapit, ja myös perus kulta ovals. Hän voi hyödyntää tinan pitää mitään riipuksia renkaita.

Ympäristöystävälliset Juice Gummies.

Sugarfina Green Juice nallekarkeista, $ 14.

Hieman Ihana palkinto on aina welcome– nimenomaan silloin, kun se sisältää terve kierre. Tämä pullo on täynnä vihreitä gummies rikastettu omena, inkivääri, sitruuna ja myös ympäristö-ystävyysotteluita. Nämä terveelliset maut mukaan Sugarfina ($ 14) ovat myös täysin rasvaton.

Uusi Fave Muki.

Anthropologie Tea Time Muki, 10 $.

Hänen varhain aamulla kuppi teetä, melko kuppi jatkuvasti tervetullut. Anthropologie Tea Time Cup ($ 10) on monogrammed hänen ensimmäinen ja syövyttää tyylikäs kukka taideteos. Lisää paketti hänen suosikki teetä keksejä ja olet valmis.

Matkustaminen Hälytys mennä.

Sähköisillä hälytys leikkeitä laukku, 20 $.

Turvallisuus ennen kaikkea! Tämä tyylikäs digitaalinen hälytys ($ 20) on helppo kuljettaa ansiosta pidikkeen joka kiinnittyy mitään vyön porsaanreikä käsilaukku. Aktivoinnin jälkeen hälytysjärjestelmä luo nonstop hereillä niin kauan kuin kolmekymmentä minuuttia.

Parempi Lahja sukka.

Barefoot Unet polvisukkia, $ 18.

Jos olet lainkaan perehtynyt jumalallisen huippulaatua Barefoot Dreamsin villatakki sekä housut, voit ennakoida paljon täsmälleen sama heidän ylellinen, polvisukkia ($ 18). Hän tulee koukussa niihin, ja myös he pitävät häntä lämpimänä koko kauden pitkä ..

Legit Eye Darkness yhdistelmä.

Violet Voss luomiväri Scheme, $ 18.

Helposti saatavilla neljää lajiketta, hauskaa-kokoinen Violet Voss yhdistelmät ($ 18) pakataan 10 luomivärejä tuore, kaunis sävyjä. Soveltuu eleganssia narkkari elämässäsi, paletteihin värit ovat syvästi tyydyttyneitä äärimmäisen varjossa palkita.

Kauniilla paikalla kolikoita.

Francesca n Coin laukku, $ 14.

Valtaosa Uuden vuoden lupaukset jäävät, mutta voit auttaa häntä omistautua korkeampi organisaation epätavallinen hänelle tämä ihana kolikon käsilaukku Francesca n ($ 14). Se on ihanteellinen suojaamaan kaiken itsepäinen muutos katoaminen lopussa laukustaan.

Jos olet löytänyt mitään tyylikäs sileää gluttons alle $ vuoden 20, jaa kommentit!

Jätä tämä alue Emptydget-kulutussuunnitelma muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *.

Tarkasta postilaatikossa tai roskapostikansioosi vahvista tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *