Uncategorized

Kuinka valita paras harjoituspyyhe?

Kuinka valita paras harjoituspyyhe?
14.3.2022, lähettänyt Alanic Global

Hyödynnä kuntosaliasi hikoilemalla pieniä asioita. Tukkumyyntipyyhkeiden ostaminen laitoksellesi tai kuntosalillesi on välttämätön menetelmä jäsenten pitämiseksi tyytyväisinä ja laitteidesi itumattomina. Kun se koskee hienoimman kuntosalin pyyhkeen valitsemista, on otettava huomioon useita muuttujia. Katso tämä opas kuntosalin parhaan harjoituspyyhkeen valitsemisesta!
Koska paljon enemmän yksilöitä liittyy kuntosaleihin, keskity kaikkiin laitoksen puoliin lisätäksesi jäsenkantaa ja tuloja. Yksi tärkeimmistä harkittavista elementeistä on liikuntapyyhkeidesi laatu, jonka saat luotettavalta pyyhetuottajalta USA.
Harjoittelupyyhkeiden merkitys
Kuntokeskuksessasi pitäisi olla tarpeeksi premium -harjoituspyyhkeitä. Pyyhkeet ovat tärkeä osa kuntosalin kokemusta. Mieti, kuinka paljon hikeä yhteinen kuntosalin jäsen tuottaa voimakkaan harjoituksen jälkeen laitoksessasi. Monet kuntosalin soturit eivät käytä hiki-kiinnitysrannekkeita tai pääpantoja. Pikemminkin hikoilu kuivuu heidän harjoitusvaatteisiinsa, paitoihin tai shortseihin.
Jäsenille on olemassa useita etuja, jotka tarjoavat puhtaita ja pehmeitä pyyhkeitä. Yksi merkittävä etu on, että ne todennäköisesti puhdistavat laitteet ja laitteet niiden käytön jälkeen. Etkö halua toimittaa pyyhkeitä ilmaiseksi? Harkitse premium -pyyhkeiden ostamista kuntosalillasi.
Pyyhkeet auttavat pitämään bakteereita loitolla
Jokaisesta kuntosalista löytyy bakteereita. Premium -pyyhkeet toisaalta voivat auttaa vähentämään niiden leviämistä. Hiki ja bakteerit saavuttavat vähemmän todennäköisesti jäsenten käsiin, jos he käyttävät pyyhkeitä ruumiinsa ja kasvonsa puhdistamiseen. Bakteerit siirretään enimmäkseen käsien läpi.
Lisäksi kuntosalipyyhkeiden tulisi olla helposti saatavissa pukuhuoneissa ja saunoissa. Koliformit, bakteerit, mikrofungit ja jopa E.coli kukoistavat näissä ympäristöissä. Kannusta jäseniäsi käyttämään pyyhkeitä, suihkussa sandaaleja ja muita hygieniavaiheita vähentääkseen altistumistaan ​​bakteereille ja muille ei -toivotuille saasteille.
Pyyhkeet ylimääräistä turvallisuutta varten
Valitse kuntosalipyyhkeet, jotka ovat pehmeitä, mutta riittävän kestäviä toimimaan esteenä. Tämä toimii esteenä harjoitusvälineiden ja osallistujien vatsan, pohjien ja selkänojan välillä. Pyyhkeet ovat joissain tapauksissa kunto -harrastajien harjoitusvälineitä lisättynä tuki- ja suojakerroksena. Pyyhehuoneen käyttäminen voi myös auttaa pitämään bakteereita loitolla.
Kosteuden imeytyminen
Kuntokeskukseesi käyttämäsi pyyhkeet pitäisi pystyä absorboimaan kosteutta helposti. Pyyhkeissä on silmukoita kankaan kudonta. Hiki ja vesi voidaan imeytyä näiden silmukoiden läpi. Pyyhe, jossa on lukuisia silmukoita, on erittäin kestävä ja imukykyinen. Pyyhkeet, jotka ovat ikääntyneet ja/tai tullut lankavirheitä, eivät absorboi nesteitä tehokkaasti. Toisaalta harjoituspyyhkeiden ei tarvitse olla yhtä imukykyisiä kuin tavanomainen täysikokoinen kylpypyyhe.
Jäsenet, joilla on kosteus-absorboivia pyyhkeitä käsillä, voivat pyyhkiä hikoilun kulmakarvoistaan ​​ja jatkaa rasittavaa toimintaa. Harjoittelupyyhkeiden tarjoaminen on paljon muutakin kuin hyvä kosketus. Se voi parantaa koulutuskokemusta ja lisätä jäsenten säilyttämistä. Valitse pyyhkeet, jotka ovat riittävän imukykyisiä, jotta jäsenet pitävät kuivina harjoitusten aikana, mutta eivät niin paksuja, että bakteerit voivat kerätä.
Yritysten omistajat, sinun on puhuttava yhden suosituimpien kuntovaatteiden valmistajien kanssa, jos haluat hankkia tukkumyyntipyyhkeitä. Pyydä tarjous tukitiimiltä ja aseta irtotavaratilauksesi vastaavasti.
Ääniversio: Napsauta tätä
Tunnisteet:
Mukautetut kuntovaatteet
kuntovaatteet
kuntovaatteiden valmistajat
kuntovaatteet tukkumyynti
Fitness Apparel -tukkumyyjät
Pyyhetuottaja USA
tukkumyyntivaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *