Uncategorized

Kauden kenkän suuntaus

< >

Ei ole kysymys siitä, että merkittävin kengänkehitys Tämä syksy ja talvikausi on Loafer, kaikessa hänen miestensa innoittamana kirkkautta. Varsinkin lämpötilat pudota ja työskentelemme talvelle, näyttää siltä, ​​että se on joko loafers tai pari saappaat, jotka ovat tehneet sen jalkoihin viimeisten viikkojen aikana, enkä näe, että muuttaminen milloin tahansa pian. Nämä Gucci Mid-Heel Marmont Loafers olivat suosikkini investointi kauden ja ehdottomasti pari, jota olen pukeutunut vuosia. Olen yhdistetty heille klassisella mustan nilkkapituisella housulla, turtleneckillä ja maxi-takkilla, mutta en ehdottomasti rakastan hauskoja hameilla ja mekoilla. Tiedät, että maskuliininen-naisellinen yhdistelmä saa minut aina, varsinkin kun se koskee työvaatteita. Ei vain, että he nousevat viileän tytön elementin tällä kaudella, mutta he ovat klassikko, erittäin mukava vaihtoehto kantapäähän pitkiä päiviä toimistossa. Jos olet vain ajatellut kopioida varvas (#shoepuns) trendiin, tutustu eräitä loistavia ulkonäöitä alla olevista hintapisteistä!

Tänään olen laatinut korkeimman osuma luettelon suosikkihahmoni alla, ja kuten näet, suuntaus ilmenee miljoona eri tavalla, mikä hintapisteitä. On klassisia loafereita, kallistettuja loafers, backless kaunottaret, metalliset, kirkkaat värit, kaikki. Käytä niitä sukkahousuilla ja hameilla, rohkeilla sukat ja nilkkahousut tai yksinkertaisesti paljain nilkkojen ja suosikki parin housut. Takaan, että he ovat MVP kaapissa tämän talvikauden sisään ja ulos toimistosta!

Kengät: Gucci | Takki: Topshop (samanlainen täällä ja täällä) Turtleneck: samankaltainen täällä ja tässä Housut: teoria (vanha, samanlainen täällä ja täällä) Beanie: Samanlainen täällä Hihna: samanlainen täällä ja tässä Tech Gloves: Fownes Brothers | Laukku: Saint Laurent | Lip: Nars (Bansar)

<>

Kiitos Nordstromista yhteistyössä tähän viestiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *