category

Sanat brand-interview

”riippumatta siitä, mitä ihmiset kertovat sinulle, sanat ja käsitteet voivat muuttaa maailmaa.” Tätä Robin Williams ajatteli meitä ennen lähtöä tästä maailmasta. Uskon todella, että sanoilla on voimakas, joka tarkoittaa meille, joten olin se, että olin selaa tuotemerkkiä, joka voi paljastaa minun tapaani. Tämä on todella tarkalleen kuinka huomasin Words Brandista, teepaitolinjasta, joka vaikuttaa ihmisiin koko lauseiden ja sanojen hyödyntämisessä. Olin niin hämmästynyt heidän konseptistaan, että halusin ymmärtää “brändin takana olevat mestarit”, siksi lähetän heille sähköpostin, jossa pyydetään joukkuetta vastaamaan muutamia huolenaiheita faneillemme. Tämän haastattelun tehtävänä oli selvittää paljon enemmän heidän merkittävistä ponnisteluistaan ​​ja vakuuttaa rakastetut fanimme, että Words Brand on yritys, joka tarvitsee tukensa ja huomion.
1. Kuinka yrityksen rakentamisen käsite alkoi?

Olemme ryhmä suunnittelijoita ja kirjailijoita sekä etsimme yhtä innovatiivisempaa myyntipistettä. Pidämme minimalismista, typografiasta ja nokkelaista sanoista, ja tunsimme, että ei ollut vaatekauppaa, joka todella puhui (sanoilla, ei kuvilla) suunnittelijoille, taiteilijoille, kirjailijoille, markkinoille sekä innovatiivisille ihmisille.

2. Oletko koskaan kuvitellut, että yrityksesi pääsee niin pitkälle? Tarkoitan myös kuljettamista kuin asiakkaita paitsi Yhdysvalloissa.

Haha, ei, emme koskaan uskoneet, että asiat nousevat niin hyvin kuin toimisimme maihin ympäri maailmaa. On niin ilahduttavaa, että saamme valokuvia faneilta paitsi Yhdysvalloissa, samoin kuin Etelä -Amerikasta, Euroopasta, Aasiasta, Australiasta/Oseaniasta, Afrikasta… ympäri maailmaa. Se on myös kiehtovaa, koska vaikka teepaitot ovat kaikki englanniksi, näyttää siltä, ​​että jopa ei-englanninkieliset maat ovat edelleen malleja.

3. Kuinka selität teepaitojasi 3 sanalla?

Typografiavetoinen nokkela, suunnitteluun suuntautunut

4. Miksi sanat ja t-paidat? Uskotko vahvasti, että sanat ja tee -paidat ovat ihanteellisia muodoltaan yhdessä?

Kyllä, uskoimme, että he toimisivat hyvin yhdessä … jotta ihmiset voivat antaa lausunnon. Kuten totesimme ensimmäisessä kysymyksessäsi … pidämme minimalismista, typografiasta ja nokkelaista sanoista, samoin kuin näimme paljon erinomaisia ​​teepaitoja, joilla oli merkittäviä malleja … mutta ei niin paljon sanoilla, jotka todella puhuivat meille.

5. Kuka tekee uskomattomia mallejasi?

Kiitos kauniista sanoista. Ne ovat kaikki kirjoitettuja ja kehitettyjä sisäisiä.

6. Mikä tekee sinusta erilaisen kuin muut teepaitoyritykset?

Totuus siitä, että kaikki tyylimme ovat yksinomaan typografiavetoisia, ja puhuvat suoraan suunnittelijoille, taiteilijoille, kirjailijoille, markkinoille sekä innovatiivisille ihmisille.

7. Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat?

Maailman kokonaisvaltainen hallinto. Ei, vakavasti, jatkaa erillisten tyylien tarjoamista, jotka todella puhuvat innovatiivisen yhteisön ihmisille. Lisäksi meillä on suunnitelmia laajentaa muun tyyppisiä vaatteita ja asusteita.

8. Mikä olisi ohjesi nuorille yrittäjille, jotka haluavat aloittaa Tee -paitoliiketoiminnan?

Ah, kyllä. Meillä ei ole mitään temppua paitsi vaikeaa työtä ja innostusta saada se tapahtumaan. Sinun täytyy haluta se ja vain aloittaa. Voit suunnitella samoin kuin suunnitelman sekä suunnitelman … mutta lopulta sinun on vain aloitettava ja laitettava jotain sinne. Lisäksi on olemassa niin lukuisia teepaitoliiketoimintaa, että uskomme erottelevan erillään. Sinulla on oltava selkeä menetelmä ja puhuttava tietyille markkinarakoille. Ymmärrä, mitä brändisi tarkoittaa, samoin kuin kuka kohdeyleisösi on.

Totuus siitä, että he todella ajattelevat heidän asiakkaidensa onnellisuutta, näytetään heidän myyntiosassaan, josta voit löytää uskomattomia alennuksia. Esimerkiksi minkä tahansa tyyppisistä yli 50 dollaria saat täysin ilmaisen toimituksen, jos esität Freeshipus -koodin kassalla. Usko tai älä, sinulle on myös paljon muita diskonttokortteja, kuten Words Brand Facebook -sivua, samoin kuin ne pitävät sinut ajan tasalla.

Bonus! Vaatekaapin uudistamisen lisäksi sinun pitäisi miettiä vanhaa I-Phone-tilannetta muuttamista tällä upealla sanalla brändin I-Phone-tilanne. Anna puhelimellesi vähän sanaa inspiraatiota.

Autamme tätä uskomatonta tuotemerkkiä saavuttamaan sen yleisen maailman hallitsemisen, koska saatamme hyödyntää inspiroivia teepaitoja jokapäiväisessä elämässämme!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *