category

Boooooooooot!

Anteeksi Useat Ooooooo’n ja huutomerkin, mutta todella, näillä pitäisi olla se:

He ovat Corso Como Rhonda (saatavilla Amazonista ja mihin tahansa saappaat myydään, olin minun kevyesti ennalta rakastettu – ja huomattavasti edullisempi kuin luettelo – eBaylla). Ja minä looooves heitä. (Niin Oooo on jälleen!)

En tiennyt, kun muutin viime vuonna lahden alueelle, kuinka paljon tarvitsisin tasaisia ​​mustaa saappaita. Näet, kun se on melko 50 astetta kaikki talvella, se on liian kylmä paljain jalat, mutta hieman liian lämmin sukkahousut. Tämä vain jättää polven sukat (jota rakastan, mutta ovat joskus hieman nuorten) ja saappaat. Tasainen, mustat saappaat, jotka valitsevat kaiken. (Jos kysyt “Miksi et vain käytä housuja”, tämä tarve olla ensimmäinen kerta täällä mekko päivässä. Arkistot ovat oikealla. Ota aikaa, odotamme.)

Tasainen musta saappaat. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? Et voi avata verkkoselaimella laukaisematta käynnistysmyyntiä, tällä kertaa vuodessa. Mutta käynnistyssuunnitelmani virhe on, että minulla on suuret vasikat. Suuri, lihaksikas, yeah-i-käytetyt-to-leikki-college-jalkapallo vasikat. Vasikat, jotka ovat 16 “ympärillä, ovat täsmälleen yksi tuuma suurempi kuin paljon saappaat ylhäällä ympärysmitta.

Mutta nämä kauniit pehmeät, klassiset saappaat ovat kaksi elastista takaa takana. Näyttää siltä, ​​että söpö suunnittelu FILLIP, mutta nämä kaksi lisäystä osoittavat, että nämä saappaat sopivat, ilman minua ottamaan ne maagiseen käynnistyksen venyttelyyn. (Älä ymmärrä minua väärin, olen kiitollinen maagisesta boot-venyttelystä, mutta vaivaa “se venyttää?” Tarkoittaa, että olen tavallisesti rajoitettu saappaat Super-Super-Sale, joten jos He eivät venynä en ole menettänyt liikaa aikaa ja rahaa.)

Joten, kiitos, Corso Como, kaksinkertaistaa joustava. kaksi peukaloa ylös! (Ja kiitos myös, sillä ei laskostamisesta näitä saappaita turhaa metalliesineet ja Outoa hihnat.)

(BTW, jos sinulla on päinvastainen ongelma – Teeny Ectomorphic Jackstraw Calves – Tutustu viimeiseen kirjeeseen täältä tomaatti kansakunnan viiniköynnöksellä vaihtoehtoihisi. Koska, valitettavasti ei ole maaginen käynnistyskutistuva mies.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Housut Bootsnovemberissa 16, 2007With 48 kommenttia
Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007
Jossa teeskentelen olevan todellinen muoti Blogger (TM) 9. tammikuuta 2012A: n “Muoti Blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *