Uncategorized

Kirjan tarkistus: Wendy Coats sekä takit

Olen samanaikaisesti parasta ja pahinta yleisöä, jotka on rakennettu Wendy Coats sekä takit: Paras, koska minulla on vähintään kolme kerrosta leikata tai kangasta -Bubled-for sekä pahin, koska minulla on juuri nollatakit. (Siellä on muovinen bin, joka on jonnekin täällä todella, todella, todella mukava vakosametti, mutta en ole nähnyt sitä, koska poikani syntyi … sekä hän on ollut kaksinumeroinen vuoden ajan. )

Se ei ole, koska en pidä takit. Pidän takkeista. Minulla on hyviä tarjouksia samoin kuin hyviä tarjouksia sekä hyviä takit, mutta tavallinen takki M.O. On: ostaa vintage takki lähellä elämänsä loppu eBay tai Etsy, kulumista kunnes kuollut. Toistaa. (Minäkin haluan ostaa maanpäällisiä kerrostumattomia värejä Super-Clearance, miesten päällysteet liikearvosta sekä minkä tahansa tyyppinen creaky vintage nahkakuori outo väri, kuten harmaa tai metsästys vihreä.)

Se tuntui aina, että se on kuitenkin ompelemaan takki. Tämä liitännän yhdistelmä sekä vuori sekä paksu villa on aina ollut hieman pelottavaa.

Kuitenkin, kun olet lukenut tämän uuden kehittää Wendy Book, olen alkanut olla sydämen muutos. Ehkä tämä on vuosi Ompelin takki! (Katso täsmälleen, miten voin helposti määrittää tämän keväällä …)

Yksi asia, perustavanlaatuiset kuviot ovat klassisia: lyhyt takki, raglan-holkki, sekä tuulitakki hupparityyppi. Samoin kuin muissa kirjoissaan, Wendy korjaa muutoksia niissä yksinkertaisissa ja monimutkaisissa tapoissa, jotka osoittavat mitä tahansa minimalistisesta vetoketjusta, jonka saatat nopeasti piilottaa telineellä Eileen Fisherin Hipster-ystävälliselle hupulliselle poncholle. (Minun fave oli “Puff The Magic Jacket” Bolero-tyyppinen takki, joka olisi hieno varmasti mustalla stimuloivat kesällä Sundresses.)

Kuviot ovat mukana sekä lajikkeita 32 “- 41” rintaan. Sivut sekä sivut ompeleet (erittäin poistavat kuvat!) Sekä tarvittavat käsitteet, selostukset ja vuoraukset sekä paljon enemmän.

Kunnes takki, jolla on yksi kuvioista, en voi sanoa varmasti, mutta tämä kirja ainakin tekee minut haluamaan tehdä takin, joka on puolet taistelusta. (Oletko tehnyt takin tämän kirjan kanssa vielä? Jos näin on, ymmärrämme kommentteja!)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Tämä -> 14. marraskuuta 2008
Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007
Secret Elämä Gotosi Vol. 8Sept 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *