category

DIY korjata liukastumisen polkimen Belt

Nahka polkimen vyö minun laulaja 328K oli liukumassa kun ompelin yli mitään paksua eikä käytetty kaksoisneuloja. Olen tiukentanut vyön kuitenkin jopa vyön tiukka, se oli silti luistaa. Uskon oli muutamia asioita käynnistää se luistaa. Tärkein syy on todennäköisesti koska polkimen hihna on kaavittu ylös kun olin käyttämällä hihnan alkuperäisen käsipyörää sekä ei ollut melko riittävästi tilaa hihnan. yksi näkökohta on, että olen sitä polkimen pohja iso pyörä, jotta se polkimeen hieman nopeammin. Lisäksi se on siksak-ompelemalla kone, joka tarvitsee paljon enemmän voimaa kääntyä kuin suoraan ommel kone.

Jonain päivänä korvata nahkavyö uretaanilla käyttöhihnat, jonka uskon toimii paljon paremmin kuin nahka tähän koneeseen, mutta nyt olen vain halunnut laittaa jotain hihnalla, jotta se jäykkäliikkeisempiä. Arvelin viulu hartsia toimisi. Järjestin saada joitakin, mutta sitten ajattelin, hei, hartsi on rakennettu ulos kentältä, eikö? Olen verkossa kotona ympäröimänä haluavat sekä kuusia, joten ehkä voisin tehdä joitakin hartsi? Rosin ei kustannuksella paljon, mutta uskoin, että olisi hauska työ yrittää tehdä oman.

Google selaa tarjosi minulle käsityksen siitä miten tehdä hartsin. Periaatteessa keittää piki, lisää sitten mehiläisvaha sekä muita temppu ainesosia. En löydä tahansa todellinen reseptejä (I olettaen, että suurin temppu info), joten en juuri siivekäs sitä.

On lunta kotonani sekä On satanut, joten en todella halua mennä tramping ympäri sohjossa yrittää löytää kentälle. Olen muistaa, että minulla oli joitakin pitchy polttopuut, joten tein päätöksen kokeilla kaavinta kentällä pois sitä, kun otetaan huomioon, että olen vain tarvitsi bittisen hartsin.

Esitin kentälle metalli mittalasin sekä määrittää sen kamiina sulaa sekä keitetään hieman. I lisätään pari vähän pelimerkkejä mehiläisvahaa sekä sekoitettiin niitä.

Tein muotti pois paloja Manilla kansion, kaadetaan kuuma piki sekä anna sen jäähtyä.

Olen katunut hyödyntäen minun suuri mittalasin kun tuli aika puhdistaa sitä. Jouduin lämmetä joitakin scrubing alkoholia sen liueta kentälle sitten hieroa kuppi kookosöljy, mutta sain kaiken Pikijännös ulos mittalasin.

Luonnonhartsimateriaali tuli Ihanteellinen ulos muotista. sekä mitä tiedät, se jotenkin siltä kuin pieni pala kolofonin!

Olen scrubed kolofoni on nahkavyö kuin minä treadled saakka vyön tuntui vain hieman tahmea.

Hihna luistaa paljon vähemmän nyt. Minulla oli hauskaa tehdä hartsi, sekä se ei kustannuksella minulle mitään tehdä, joten sain kaksinkertainen ilo pois hankkeesta.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Pinterest
Lisää

Linkediini
Reddit

Tasku
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Review: Janomi 712T Treadle Stitching MachineThe Amazon -tuotteet Tässä julkaisussa ovat kumppanisi linkkejä. Jos napsautat näitä linkkejä sekä ostaa jotain, teen vähän palkkion. Olen pistellyt polkimella Kirjontakoneet paljon elämääni sekä En todellakaan nauttia pistellyt Sähkökoneiden, joten kun ensimmäinen näki …
24. heinäkuuta 2016In “ompelu maker arvostelut”

Minun laulaja 411GFor Parin viime vuoden aikana olen etsinyt parasta mutkitteleva ompelemalla valmistaja voidaan treadled. En ole löytänyt sitä, joka täyttää kaikki vaatimukset, mutta olen löytänyt useita tällaisia. Minun laulaja 328K on kaikki metallia, se tekee paljon ompeleita tarvitsen, …
24. maaliskuuta 2017 “Treadle Scheding -koneet”

Poljin-Sei- sokissa My laulaja 328KI’ve yrittänyt löytää vintage metallirunko mutkitteleva ompelemalla valmistaja pitää polkimen pohja koskaan katsonut, että Jouduin minun laulajan 252 kantaosakkeen elinajanodote. Tämä selaa minua laulajalle 328k. Vaatimukseni varten ompelemalla maker olivat: laulaja lyhyt varsi pistellä maker niin kaikki …
22. huhtikuuta 2015In “polkimen Kirjontakoneet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *