Uncategorized

Kierrätä, uudelleenkäyttö, Renew: 11 tapoja repurpose Vanha vaatteet

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Joten, että on ollut pino vaatteita takana kaapissa jo kuukausia. He sekä vanhoja sekä kuluneet tarjota liikearvoa tai edes tarjouksen eBayssa You tuntea syyllisyyttä jos heität ne roskakoriin mutta ne vievät paljon tarvitaan kaappitilaa. No, meillä on 11 Aivan mahtava tapoja, joilla voit käyttää uudelleen näitä vanhoja vaatteita. Sitoudumme nämä vihjeet tuomaan esiin oman innovatiivisia puolella sekä säästää rahaa.

Tämä julkistettava voi koostua kumppanuuslinkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

11 innovatiivisia tapoja käyttää uudelleen vanhoja vaatteita

Tee laukku

Take vanha varastointi toppi sekä ommella pohjaan varastointi toppi suljettu. Se siitä. Lisätietoja tukevuus voit leikata suorakulmainen pala pahvia sekä sijainti sen alaosassa varastosäiliön jos aiot tuoda raskaampia kohteita. Ratty rähjäinen säiliöiden yläosassa on nyt upouusi kassi!

Tee liinaa

Ota vanha t-paitoja, toppeja, sekä sukkia sekä kääntää ne puhdistusliinoja. Sukat tehdä upeita pölyrievut, sekä vanhoja t-paitoja ovat parhaita pyyhkimällä kovien pintojen sekä puhdistukseen puukalusteet. vain leikkaa ne ylös keskikokoinen palasiksi. Säästät ottaa päästä sieniä tai ylihinnoiteltuja fancy merkitty puhdistusliinoja.

Kehystä

Joskus kun rakastamme post vaatteita niin paljon me oikeastaan ​​käyttää sitä kuolemaan. Miksi ei elvyttää ne palaset kehystys sitä. Vanhan laitoksen 70-rokkari paidat, vauvan ensimmäinen asu, tai jopa vanhoja huiveja. Jos et ole osaksi koko kehystys haluamasi mekko, käyttää materiaalia oman vanhoja vaatteita tehdä valokuvakehys. Saat kehyksen kaupasta, leikatut materiaalia vanhasta vaatteita, sekä linja sen yli valokuvakehys.

Tee peitto

Ompele paloja vanhan duds osaksi peitto. ihmiset tekevät tämän kaiken aikaa, varsinkin jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka tykkää muistoesineitä. Ottaen kappaletta pehmeää sekä sileä kankaita tekee fantastinen peitto. Se on jotain, joka voi siirtää eteenpäin lapsillesi sekä oman lasten lapset.

Tee materiaali panta

Jos katseli 2012 Oscar punainen matto, niin ymmärrät, että hikinauhat ovat tekemässä paluuta. Viedä vanhat silkki kappaletta sekä leikata suuri kaistale, joka tulee olemaan pitkä riittää mahtuu noin koko pään. Jättää vähän ylimääräistä tilaa, jotta voit sitoa sen mukavasti. Taita se puolikkaat sekä tie ympäri kruunun oman pään sekä voila olet aivan upouusi panta.

Tee puitteen tai vyö

Tässä yksi penniäkään säästyy. Ota käyttöösi puuvillaa tai sifonki materiaalia kappaletta tehdä vyöhön tai puitteen. Voit leikata suuri materiaalinauhan pohjasta kiinteän värinen hame tai mekko. Varmista, että se on pitkä riittää mahtuu noin kapein osa vyötärön. Ompele päät joten et voi nähdä löysä lanka sekä hetkessä loit vyö. Saat hieman ylimääräistä pizazz mennä on koristeita tallentaa sekä saat sinulle materiaalia liimaa sekä Bedazzle hihnan piikeillä tai strassit erityisestä ilmeen.

Värjätä vanhat vaatteet

Jos sinulla on vanhoja vaatteita, jotka näyttävät haalistuneilta siihen pisteeseen, jossa ne näyttävät aivan eri väriä kuin ostaessasi, toteamme värjätä. Ymmärrät kun LBD alkaa näyttää harmaan tai ruskean tee paita on rusketuksen. Kaikki mitä vaatimus elvyttää se on ajoittain muuttaa väriä. Dying materiaali voi olla hauska prosessi sekä hieman sotkuinen yksi, mutta tulokset ovat sen arvoista. Voit ostaa vaatteita värjätä peräisin leikkaus Storesta tai taide- sekä käsitöitä tallentaa kuten Michaels.

Tekemään niistä uusia kappaleita

Toinen fantastinen käyttää vanhoja vaatteita on tehdä niistä uusia jälleen kääntämällä puku tulee ylhäältä tai ylhäältä osaksi hame. puolestaan ​​pari pitkät housut osaksi Capris tai shortsit. Tämä on äärimmäisen tapa saada irti vaatekaappi. Voit ottaa muutaman kappaletta räätälöidä sekä ne hienosäätää uusia luomuksia.

Tee kirjan kansi tai kirjanmerkki

Mask päiväkirjaa kanssa painettu kappaletta. Kaikki mitä vaatimus tehdä, on leikattu pois iso neliö pala puuvilla painettu materiaali vanhasta ylhäältä. paikalla kirjan keskellä neliön, trimmaa lisämateriaali et vaatimus sekä sitten käyttää liimaa tai kaksipuolista teippiä kattamaan kirjan. Ottaa ylimääräinen materiaali sekä levittää sen yli pala pahvia; sinetöidä aineistoa pahvi liimalla tai teipillä sekä ja sinulla on erittäin oman henkilökohtaisen kirjanmerkin.

Tee hauska tyyny

Toinen erittäin yksinkertainen menetelmä uudelleen vanhoja vaatteita on leikata hihat pois vanhan puuvillaa tee paita tai paita. Ommella hihat sekä neTee-paidan ck sulkemaan ne. Tee paita puuvillapalloilla tai höyhenillä sekä ompele pohja tee paita suljettu.

Tee lapaset sinulle lapset

Kun talvella aika rullaa leikataan lapsen vanhojen villapuseroiden hihoista, saat linnun paperimallin. Leikkaa linnun muotoinen muoto mallia pitkin sekä ompele reunat kiinni. Tämä olisi fantastinen tehtävä lapsesi kanssa, koska he voivat lisätä omia koristeita mukauttaa lapaset.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *